Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki ~150zł

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadałem głośniki Logitech Z323, lecz bas w nich nie podobał mi się i ostatnio kabel się popsuł.

Planuję zakup nowych, znalazłem dwie ciekawe propozycje jak dla mnie.

http://allegro.pl/naglosnienie-komputer-laptop-usbsd-subwoofer-pilot-i5110702179.html

oraz 

http://allegro.pl/glosniki-komputerowe-usb-sd-fm-2-1-intex-kom0004-i5091191704.html

Największą korzyścią ich jest to, że posiadają bezprzewodowego pilota. Często gdy kumple wpadną odpalam muzykę z komputera i siadamy przy stole. Uciążliwe jest co jakiś czas zmienianie utworu gdy się nie podoba.

Od głośników oczekuję:

Wiadomo za tę cenę nie dostanę audiofilskiego sprzętu, sam audiofilem nie jestem ale by grało to na podobnym poziomie do Logitech Z323 albo lepszym. Choć moim zdaniem te Logitechy słabo grały.

Ważne jest też by był właśnie taki pilocik, później on współgra dobrze z WMP na kompie, czy się mylę ?

Słuchawki typu 2.1/2.0 to większej różnicy mi nie robi, 5.1 pewnie ciekawego nie dostanę tylko jakiś syf więc nawet nie patrzyłem na takie.

Prosiłbym o podawanie ofert z allegro lub innych sklepów internetowych.

@edit: Zauważyłem, że 2 tematy powstały, widocznie przez lagg spowodowany przeze mnie, tamten temat proszę o usunięcie.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Używane Logitech Z4 czy Z3 za tyle kupisz. To, co podałeś to już dno totalne, które można kupić na bazarze. 

Co do pilota, do niewielkiego AIMP3 wyszło kilka aplikacji na najpopularniejsze systemy mobilne, więc wystarczy skonfigurować.

Opublikowano

W tej cenie nie ma co za nowymi się rozglądać, prędzej padną Ci takie nówki co teraz robią niż starszy sprzęt. W tej cenie wyrwiesz FC330 i Logitechy Z3 używane, były jeszcze Edifiery jakieś nowe ale nie pamiętam modelu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...