Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradził sobie ktoś z tym PINGIEM ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Tak jak w temacie, a mianowicie czy poradził sobie ktoś z tym wysokim PINGIEM na FINNIE ? Bo nie dość, że same skrypty to jakaś tragedia to jeszcze teraz PING zaczął tak skakać, że nie raz na 10 sec ścina.­

Opublikowano

Ja od rana na finnie gram i nic mi nie pinguje, wszystko dziala jak nalezy, nie wiem w czym problem. 

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Siemka! Tak jak w temacie, a mianowicie czy poradził sobie ktoś z tym wysokim PINGIEM na FINNIE ? Bo nie dość, że same skrypty to jakaś tragedia to jeszcze teraz PING zaczął tak skakać, że nie raz na 10 sec ścina.­

Czlowieku . Sprawa Zostala wyjasniona dzis w nocy , po co kolejny temat . Kazdemu dziala swietnie . Moze pora kupic Internet ? Aplikacja nie spowalnia lacza internetowego. Zobacz przy pomocy cmd & menadzer zadan jak u cb jest z tym " internetem " . Przyznam sam lepszego obecnie nie mam , poniewaz mam zepsuty nadajnik dzialajacy z " request time out " 10x na 300 wyslanych. Nie licz ze ktos ci to wyjasni , bo to nie Finn powoduje twoje problemy z pingiem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...