Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rangi

koszata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest czy jak np mam golda 1 bede przegrywal wszystkie (prawie) mecze to jak juz spadne do elitarnego srebra to bedzie mi trudno wyjść ??? i jeszcze jedno czy da sie utkwić w jednej randze ??? :O  ( słyszalem o osobach które z powodu rangi kupowaly nowego cs go ).

Za odpowiedz dzięki z góry  :D

Opublikowano

Jak spadniesz z golda do silvera nie będzie ci jakoś cięzko wyjść wygrasz pod rząd 4-5 meczy bedziesz 1 lub 2 to wejdziesz znów do golda

Opublikowano

Mój kolega spadł z golda do silvera po przegranych 4 meczach i po 2 wygranych awansował z powrotem. Liczy się Twoja gra, ilość MVP, zabójstw i zgonów na rundę. Prawdopodobnie, jeżeli będziesz otwierał tabelę, to będą to ~2 gry, a jeżeli będziesz zamykał, lub będziesz w środku 3-4.

słyszalem o osobach które z powodu rangi kupowaly nowego cs go

Hahahaha, trzeba być kompletnym zerem, żeby robić takie coś ;). Nie potrafisz grać? Nie wbijesz satysfakcjonującej Cię rangi, proste i logiczne. Jak fuksem wrzuci Cię do kałacha, a jesteś silverem, to będą Cie niszczyć i spadniesz tam gdzie Twoje miejsce xD.

“Don’t make no difference what it is! I’ma pick the sh*t up! How much it is! I’ma pick the sh*t up! That’s what I do… I pick sh*t up!”

Opublikowano

Słuchaj miałem silvera 3 wyszedłem z niego i na smurfnie mam gn.4 a na mainie MG:2.

Łatwo wyjść z silvera jak masz team, albo dobrze grasz..

Polecam ci znaleźć jakąś drużynę i się do niej dołączyć :)

Nie nie da się utknąć w danej randze ^^ zawsze z niej wyjdziesz albo spadniesz ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...