Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Autologowanie PREMIUM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam autologowanie premium, które by działało z logit albo miało od razu w sobie /login /register itp. przy logowaniu non premium. Wiem, że jest autoin ale nie umiem go dobrze ustawić, jeżeli ktoś posiada skonfigurowany autoin to proszę podać, albo podać po prostu jakiś pluginek na autologowanie  ;). Nie chce żadnego pluginu pod bungee.

Opublikowano

Witam, szukam autologowanie premium, które by działało z logit albo miało od razu w sobie /login /register itp. przy logowaniu non premium. Wiem, że jest autoin ale nie umiem go dobrze ustawić, jeżeli ktoś posiada skonfigurowany autoin to proszę podać, albo podać po prostu jakiś pluginek na autologowanie  ;).

na bungee czy na spigota to konfigurujesz? jak na spigota... to nic nie trzeba zmieniać, autoin zadziała samo z siebie, jak nie działa -> wklej logi ze startu oraz konfiguracje.

1438614356923701010629.png

Opublikowano

AutoIn wymaga jakiegos pluginu od logowania, typu LogIt...

[AutoIn] You have server protect enabled but you don't have any auth plugin! This option will not work...

Meh, kazać wkleic logi, wklejaja kilka linijek.

Opublikowano

Tu masz dokończenie, przepraszam za białe tło.

Dodam, że jak dodałem logit, to każdy ma rejestracje oraz logowanie.

[AutoIn] You have server protect enabled but you don't have any auth plugin! This option will not work...
[14:37:11 INFO]: [AutoIn]
================================================================================
All required data loaded, plugin is now ready to use! Thanks for using it!
If you need help, or you want help me (donations):
This is complete BETA version of plugin, if you see any bugs, report them!
Don't make negative review because something don't work, it's BETA, just tell me that there is something wrong.
================================================================================
Opublikowano

Tu masz dokończenie, przepraszam za białe tło.

Dodam, że jak dodałem logit, to każdy ma rejestracje oraz logowanie.

[14:37:11 INFO]: [AutoIn]
All required data loaded, plugin is now ready to use! Thanks for using it!
If you need help, or you want help me (donations):
This is complete BETA version of plugin, if you see any bugs, report them!
Don't make negative review because something don't work, it's BETA, just tell me that there is something wrong.

wklej ponownie konfiguracje, ech.

i...

CAŁE logi ze startu...

To że ty wyszukasz info związane z autoin z logów, to mi gówno daje.

Musze wiedzieć jakie pluginy są, czy któryś z nich nie robi czegoś "dziwnego" co może szkodzić AutoIn, czy podczas startu nie ma jakiejś dziwnej wiadomości, od autoin lub innego pluginu z powodu autoin.

Opublikowano

podczas logowania nic się zmieniło? w konosli masz:

[14:02:30] [Server thread/INFO]: [AutoIn] PREMIUM Player: Drake_PL (a69feccb-6a89-4c8f-a872-aad9de3fdb79) [/...] connected to the server.

?

Bo jak jest inna, typu 

UUID of player is... 

to koniecznie napisz, musi być w tym stylu.

Bo jak tak... to problem jest dość dziwny :D

Zgodnie z wszystkimi wynikami, powinieneś miec obowiązek wpisania /register ale potem już grac bez /login

Więc obstawiałbym jakiś niekompatybilny plugin, lub jakąś złą wersję LogIt... lub problem z priorytetami :P

1. Spr w konfiguracji AutoIn zmienić w "ForceDisable" ProtocolLib na true. (to spowoduje że AutoIn użyje wbudowanego systemu, zamiast protocollib, sam ProtocolLib dalej będzie włączony i inne pluginy mogą z niego korzystać)

Sprawdz czy działa, jak nie:

2. Zmień " GetFromModule: true" na false. To odblokuje ustawienia niżej.

Przetestuj, jak nie działa,

3. zmień PlayerJoinEvent na MONITOR

I znowu test, jak dalej nie działa... to zobacz na czystym serverze z AuthMe, AuthMe nikt nie aktualizował od dawna, więc domyślnie ustawienia powinny działać, tylko pamiętaj by znowu zmienić GetFromModule na true , co by ustawiło samo poprawne wartości.

I na razie tyle... Ech, współpraca z kilkoma pluginami od logowania naraz powoduje czasem problemy, jeden zaczyna logowania wcześniej, inny później, co jakiś czas zmienią :D

PS; nie musisz mi spamić na pw, mam automatyczne śledzenie tematów, po prostu nie było mnie na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...