Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy on moze mi cos zrobic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ugadalismy sie na olx z typkiem od ps4 ze on wystawi ps4 na allegro bo jestem zainteresowany ale tera sie okazalo ze te gry cl byly w ogloszeniu to nie w pudelkach a na dysku wiec podziekowalem mu a on mi tera podal nr konta i mi grozi ze mam mu oddac kase 10zl za wystawienie bo inaczej porozmawiamy czy on moze mi cos zrobic?

Opublikowano

Nic ci nie zrobi, bo olx.pl to nie Allegro, tylko taka jakby wirtualna tablica ogłoszeń, więc między klientem a sprzedawcą nie ma żadnych umów przed dokonaniem transakcji itp.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jeżeli nie kliknąłeś ''kup teraz'', to nic Ci nie może zrobić :) Umowa kupna-sprzedaży nie została zawarta. 

Opublikowano

Olej go, to nie allegro ;) Za wystawienie na olx się nie płaci, no chyba, że wystawił na allegro, ale to już jego strata ;)

Opublikowano

Napisz mu, że zgłosisz na policję próbe wyłudzenia pieniędzy. Przestraszy się i da ci spokój, jeszcze cię przeprosi za to że chcial od ciebie kasę.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...