Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na dzialki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pluginu na dzialki który po położeniu bloka przydziela nam działkę,
w zaleznosci od rangi moze miec okreslona ilosc dzialek oraz rozmiar jej.

Wiem ze taki istnieje, poniewaz taki jest na serwerze In*Bu***C*af*
(Gwiazdki zeby nie bylo reklamy)

Opublikowano

Poda ktos poradnik do tego pluginu?

edit:
bo ja tu widze ze samemu sobie mozna od polozonych blokow, a mi chodzi o to ze ja ustawiam, np. 1 ranga moze 1 blok a nie moze 2 bloku jako dzialke a za to druga ranga nie moze pierwszego bloku

Opublikowano

Poda ktos poradnik do tego pluginu?

edit:

bo ja tu widze ze samemu sobie mozna od polozonych blokow, a mi chodzi o to ze ja ustawiam, np. 1 ranga moze 1 blok a nie moze 2 bloku jako dzialke a za to druga ranga nie moze pierwszego bloku

Na MPC jest poradnik o tym pluginie, łap:

http://www.mpcforum.pl/topic/639809-dlpluginpreciousstones-samoobslugowe-tworzenie-cuboidow-stawiajac-okreslony-blok/

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

tam nie mozna pobrac
@ref
(poprzednio dostalem warna bo admin nie zauwazyl na innym temacie ze ref nie jest 2 dni pozniej... i myslal ze przed 24h)

Opublikowano

To znaczy plugin ma wtedy domyślne ustawienia, jeżeli dla ciebie tamten plugin jest za trudny do ogarnięcia to polecam ProtectionStones, jest to uproszczona wersja tamtego pluginu, z łatwiejszą konfiguracją, możesz ustawić wielkość cuboidów, flagi na nich, jednak do poprawnego działania wymaga WorldGuarda.

http://www.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/protectionstones
Tutaj masz poradnik do tego pluginu jednak jest on w języku angielskim.

Opublikowano

Ok dzieki za pomoc, biore protection stone.

Edit:
@Mavai. mam problem, wczesniej wszystko gralo, dzialki dzialaly do okreslonych rang bo dodalem permissje od grupy, teraz kazda grupa nwm czemu moze postawic sobie dzialke jaka chce, a jak sie zniszczy rude redstonu (blok od dzialki) to daje mi proszek....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...