Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki bezprzewodowe do oglądania filmów i słuchania muzy

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nigdy nie miałem do czynienia z słuchawkami bezprzewodowymi i chciałem sie zapytac jakie polecacie do 100zł mogą być do 150 i moje pytanie jak to działa czy podłączam jakies urządzenie do kompa i już moge słuchać ?? bo chciałem do komputera  bo chciałem se oglądac filmy z komputera jednoczesnie leżąc na łóżku niestety zwykłe słuchawki nie dosięgną a głosników nie mam (może lepiej głosniczki jakies? tylko z głosnikami to zas tez kabel jest krótki a ja chce monitor przeniesc troche na srodek pokoju przy dłuższym kablu dvi. a komputer bedzie na koncu pokoju i dlatego? jakies pomysły?:D

Opublikowano

kabel 5 metrów kosztuje 5zł w dobrym sklepie. leć  i kup

Tylko nie kupuj w markecie bo będzie pewnie za 3 dychy.

Jak masz wybór głośniki lub słuchawki bezp. wybierz głośniki poszukaj w podpiętym temacie.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

kabel 5 metrów kosztuje 5zł w dobrym sklepie. leć  i kup

Tylko nie kupuj w markecie bo będzie pewnie za 3 dychy.

Jak masz wybór głośniki lub słuchawki bezp. wybierz głośniki poszukaj w podpiętym 

kabel 5 metró 5zł ale o jakim kablu piszesz??? :P bo nwm i jakbys napisał jak działają słuchawki bezprzewodowe

Opublikowano

kabel 5 metró 5zł ale o jakim kablu piszesz??? :P bo nwm i jakbys napisał jak działają słuchawki bezprzewodowe

jack 

Słuchawki bezprzewodowe to jak radio AM porównując do FM posłuchaj sobie. Chyba tylko 1 nadaje jeszcze w AM

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

jack 

Słuchawki bezprzewodowe to jak radio AM porównując do FM posłuchaj sobie. Chyba tylko 1 nadaje jeszcze w AM

Am? czy co z radia moge tylko odtwarzać? napisz jasniej jak z komputera to bede odtwarzaŁ?????

Opublikowano

Superlux HD681 Evo, 668B i 669 mają chyba 3 metrowy kabel w zestawie, kupujesz, podłączasz i już. Zresztą ceną kilkumetrowego kabla "byle wytrzymałego" to koszt 30-40zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...