Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Source hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Source nie musisz, skonfiguruj dobrze porty aby były odblokowane.­

Muszę edytować coś w bince albo w game, bo graczy po wybraniu postaci wywala i na 100% nie jest to wina źle skonfigurowanych rootów, lauchera czy portów, bo wszystko mam dobrze. Kolega na win xp wbija normalnie, ale na win 7/8 juz nikt nie moze wejść, bo wywala do logowania po wybraniu postaci. Na 100% trzeba coś edytować w bince lub visualu.

Opublikowano

Muszę edytować coś w bince albo w game, bo graczy po wybraniu postaci wywala i na 100% nie jest to wina źle skonfigurowanych rootów, lauchera czy portów, bo wszystko mam dobrze. Kolega na win xp wbija normalnie, ale na win 7/8 juz nikt nie moze wejść, bo wywala do logowania po wybraniu postaci. Na 100% trzeba coś edytować w bince lub visualu.

a odpalają jako administrator? :)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Próbowali uruchomić ze zgodnością XP?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Niech ustawia zgodność do xp moze to pomoże

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...