Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin ułatwiający rekrutację.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam pluginu ułatwiającego rekrutacje. Chodzi mi o komendę np. /Rekrutacja, w której odpowiadałoby się na pytania pobierane z configu/zapisu pluginu. Chciałbym także by logowało odpowiedzi graczy. Istnieje jakikolwiek plugin na to?

Opublikowano

Czyli wpisujesz komendę /rekrutacja i wyświetla na chacie pytania, które masz w configu?

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

To do tego będzie dobry CustomCommands:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/customcommand/ (strona bukkit skan zbędny)

I poradniczek jakbyś nie umiał:

http://www.mpcforum.pl/topic/905118-customcommands-tw%C3%B3rz-w%C5%82asne-tekstowe-komendy/

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Ogólnie nie znalazłem publicznego pluginu, który by tak działał. Szczerze to nie wyobrażam sobie, by taki plugin działał w przyjemny dla użytkownika sposób. Ogólnie to może po prostu w pluginie MyCommand zrób komendę /rekrutacja, gdzie wyświetli się link do ankiety google'a? Ma ona sporo opcji i na koniec wszystko ładnie się segreguje, więc wszystko nie dostaniesz oczopląsu od czytania. Chyba, że masz własną stronkę to tam coś kombinuj.

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Ogólnie nie znalazłem publicznego pluginu, który by tak działał. Szczerze to nie wyobrażam sobie, by taki plugin działał w przyjemny dla użytkownika sposób. Ogólnie to może po prostu w pluginie MyCommand zrób komendę /rekrutacja, gdzie wyświetli się link do ankiety google'a? Ma ona sporo opcji i na koniec wszystko ładnie się segreguje, więc wszystko nie dostaniesz oczopląsu od czytania. Chyba, że masz własną stronkę to tam coś kombinuj.

No jasne! Ankieta Google! Dzięki zią! :D

Like oczywiśnie.

//Do zamknięcia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...