Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims 2 laguje przy tempie czasu 3.

TheAdamekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z grą The Sims 2. Mam trzy dodatki do gry: Nocne Życie, Osiedlowe Życie oraz Zwierzęta. Gdy gram na jakiejś parceli publicznej i ustawie tempo 3 to gra strasznie mi się zacina. Gdy jestem na osiedlu też mi się zacina. Na innych tempach gry jest normalnie. Proszę o pomoc!

Mój sprzęt:

Procesor: AMD Athlon 64 x2 6000+ 3.00 Ghz

Karta graficzna: AMD Radeon R7 250 1GB DDR5

Ram: 2GB

Z tego co czytałem, mój komputer spełnia zalecane wymagania tej gry.

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować, albo założyć nową rodzinę i sprawdź czy dalej laguje.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Najciemniej pod latarnią jak to mówią (chyba xD). Masz za mało ramu. 2GB to na The Sims 1 możesz sobie mieć. Ale ram i procesor to w Simsach bardzo ważne. Dodatki +otwarty świat przyczyniają się do ścinania gry. Dołóż ramu tak z 2gb abys mial 4gb

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

@NaNaTraTra

Ale Ty głupoty gadasz... Aż szkoda słuchać. Jemu by spokojnie TS3 na średnio-wysokich poszedł (raczej wysokie). 4gb ramu na TS2... No nie mogę...

by

Ziółko.

Opublikowano

Widzę że masz małe pojęcie o "komputerach". Dodam że ten przypadek konsultowałem z informatykiem z prawdziwego zdarzenia i potwierdził moją tezę :)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Informatykiem ? Ciekawe... Nie trzeba być informatykiem żeby widzieć,  że gadasz głupoty. To jest niemożliwe... I jeszcze piszesz, że Simsy 2 mają otwarty świat. Trójka już może w małym stopniu pod to podchodzić ale nie dwójka. Zresztą dodatki do simsów 2 zbytnio nie obciążają komputera, a zwłaszcza 3 dodatki.

by

Ziółko.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej,

Seria The Sims 2, jest o tyle stara ,że przy tempie czasu gra laguje. Ja posiadam dopiero co kupiony komputer pod Wiedźmina 3 i też mam lagi, więc to już wina gry.

Pozdrawiam,

HardessHD.

04278564585188844984.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc. Niedawno kupiłem simsy 4 i chodzą normalnie na średnich detalach (na wysokich troszeczkę ścina). Widać to wina gry, tak jak napisał Hardess. Dzięki wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...