Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam BoL'a, L# jest z tego co widziałem teraz płatne, na dodatek nikt nie ma pewności jak to jest w przypadku bola, że bany nie polecą.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Jeśli chodzi o skrypty to BoL może tylko lizać pięty L# :)
Nie zapomnijcie, że kiedyś bol usunął wszystkie pliki z C :D (coś tam było) 
Wiec nigdy nie ma pewności 
Ale skrypty L# są lepsze.

Opublikowano

Zdecydowanie L#. BoL > L#. L# jest 100000% lepsze, lepsze skrypty i ogólnie 0 busplatów. A boll to jakaś t­ragedia nic na tym nie ugrasz bo praktycznie żadne skrypty nie działają.

Opublikowano

W l# możesz znaleźć skrypt do każdej postaci przynajmniej na poziomie dobry/dostateczny. W bolu aktualnie rzadko.

Uogólniając: paid skrypty są bardzo dobre(nie wszystkie) ,ale cracked ciężko dostępne. Vip i free skrypty są raczej słabe oprócz kilku np. katarina na 0 delay,riven coś robi,lee sin może też. Zajebistą kombinacją za darmo jest aktualnie wg. mnie tylko kite machine kalista+sac:r+evadeee. Te evadeee jest lepsze niż evade lub ezvade na l#.

Opublikowano

Hahahahahhahhahahahaha chlopie nawet nie sluchaj tych ludzi i bierz Sharpa BoL nawet nie umie last hitowac nie wspominajac o caitowaniu...

Opublikowano

Zdecydowanie L#. BoL > L#. L# jest 100000% lepsze, lepsze skrypty i ogólnie 0 busplatów. A boll to jakaś t­ragedia nic na tym nie ugrasz bo praktycznie żadne skrypty nie działają.

lol kolego co Ty gadasz u mnie na finnowym bolu działa no problemo odpukać Sida's Auto Carry Reborn, Evadeee, DeklandAIO i inne :)

Opublikowano

lol kolego co Ty gadasz u mnie na finnowym bolu działa no problemo odpukać Sida's Auto Carry Reborn, Evadeee, DeklandAIO i inne :)

Racja, grałem na L# i na BoL'u i mogę powiedzieć, że BoL jest lepszy :P

Opublikowano

i znowu ten ktory nic nie ogarnia z bola a sie wypowiada... L ci sie bardziej podoba bo jest LATWIEJ ogarnac skrypty. koles ktoremu sie nie chce sie tylka ruszyc by sprawdzic skrypty w grze gada co lepsze, ok

bol chyba ze ktos chce placic sporo za L i otrzymac bana (: 

a tak a propos ostatnio spinales o to, ze bol ci nie dziala, ze skrypty sa ch...owe, gdzie ten bol ktory ty posiadales lub trzymasz nadal to bol z nulleda, na ktorym malo skryptow dziala. to tak jakbys ocenial L z perspektywy jedynie posiadacza suba, wiec nie ma limitow itp, a podchodzisz do sprawy bol free vs L paid, pzdr, mam nadzieje ze rozumiesz. 

bol free c*****y a L free jeszcze gorszy bo na nim nic nie zrobisz xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Jeżeli stać Cię na skrypty to bol, jeżeli nie to lepiej l# do którego wystarczająco dobre skrypty są darmowe.

98873932203514685593.png

Opublikowano

Pytasz sie co lepiej kupic na subforum BoLa wiec co za odpowiedz oczekujesz, raczej logiczne, ze wiecej osob bedzie mowilo ze BoL. Napisz na subforum L# a bedziesz mial odpowiedzi mowiace ze lepszy jest L#. BoL to zastepca CCleanera, nie oplaca sie placic za takie gowno a predzej czy pozniej bana zalapiesz.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Pytasz sie co lepiej kupic na subforum BoLa wiec co za odpowiedz oczekujesz, raczej logiczne, ze wiecej osob bedzie mowilo ze BoL. Napisz na subforum L# a bedziesz mial odpowiedzi mowiace ze lepszy jest L#. BoL to zastepca CCleanera, nie oplaca sie placic za takie gowno a predzej czy pozniej bana zalapiesz.

pan nie pamieta banow za L?;d 

kilka fal w krotkim przeciagu czasu no ale ok, za bola bany:D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

pan nie pamieta banow za L?;d 

kilka fal w krotkim przeciagu czasu no ale ok, za bola bany:D

Pani, Ja nigdzie nie pisalem nigdzie ze za BoLa sa bany, tylko ze jest CCleanerem a bana za wszystko mozna wyrwac predzej czy pozniej.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

xD żałosne przecież to jest jasne że cebula woli BoL'a i formaty dysków niż L# jeżeli chodzi skryptowo używałem i tego i tego na premce i jednak L# jest lepsze praktycznie każdy skrypt do każdej postaci daje rade o xerath/cassio już lepiej nie wspominając ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...