Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ekipa serwerowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem tutaj nowy, ale potrzebuje pomocy. Jestem właścicielem sieci serwerów more4you i poszukuje ekipy która postawiła by serwer Metina od podstaw. Tzn. ja tylko daje hosting i domenę, a wy robicie mi porządny serwe. Jak bd jakieś zarobki to odpowiednio się nimi podzielimy, lecz nie oto tutaj chodzi. Poszukuję osoby która potrafi postawić cały serwer Metin. To że ja nie ogarniam o co w tym chodzi to nie znaczy ze nie dowiem się ze zrobiliście mi syf.

W razie pytań piszcie na:

gg: 49715852

Skype Skype: haker1ek

Tel: 509466782

Jeżeli zły dział, proszę o przeniesienie.

CreFile

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

Wiesz wychodzisz z założenia że nie ma zysku nie ma dla nich kasy. To jak byś pracował w firmie i by powiedzieli " w tym miesiącu nie było zysku nie dostaniecie wypłaty" nikt na dobry rozum się na to nie będzie pisał, bo każdy poświęca Swój czas aby postawić coś i dostanie z tego że tak brzydko powiem "gówno".. Zwłaszcza że szukasz murzynów bo jesteś ciemny w te klocki. Ale życzę powodzenia. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie o to mi chodzi. Jak widzisz jest napisane: "jak bd zyski to się nimi podzielimy ", a nie: jak nie bd zysków to was wy*****. To ma być zabawa, a nie to co ty opisujesz

@Unga

A tak ogólnie to w niektórych restauracjach tak jest ;-)

I nabijanie postów to nie ten temat

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...