Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poszukuje programisty do wspólnego projektu!

Krzyszto_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem tu całkiem nowy i chciałem się przedstawić - Jestem Krzychu :D Od niedawna zajmuje się grafiką i myśle nad tym aby dalej ją rozwijać. Wpadłem na pewien pomysł, może nie jest on jakiś cudny, ale jest! - Gra, a raczej Mini-Gra opiera się na popularnej zabawie Hide and Seek ( Zabawa w chowanego). W Gruncie rzeczy jest zbudowana ( będzie zbudowana) z modeli LOW POLY. Aby gra nie było z lekka nudnawa dodamy do niej elementy urozmaicające rozgrywkę. 

Możliwość interakcji z otoczeniem - Zgaszanie światła, chowanie się w szafkach itd. Myśle aby dodać kilka trybów. Oczywiście gra będzie tylko i wyłącznie ONLINE. Narazie nie mysle o zadnym hoscie, a o tym aby osoba zakładająca popularny ROOM była hostem.

Postacie w grze różnić będa się jedynie kolorami ubrań i karnacją. Do wyboru do koloru :D

Myślalem nad tym aby na końcu grę wystawić na indiedb.com, może ktoś się nią zainteresuje.

Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie się do mnie, najlepiej na PW lub w tym temacie. Napiszcie też co sądziecie o tym nietypowym lecz mysle ciekawym projektem.

Kogo poszukuje? - Każdego kto się przyda - Programista, Grafik, Level Designer... Oczywiście pozdrawiam!

PS. W załączniku możecie zobaczyć postać ALFA LOW POLY, muszę ją dopracować, dodać palce, obrys talii itd. 

Dodatkowo widoczny jest też zwykły model high poly który dodałem aby pokazać wam moje umiejętności :)

post-1382868-0-33820600-1430758108.png

post-1382868-0-33600800-1430758115_thumb.png

post-1382868-0-58273900-1430758124_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...