Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zastanawiałem się nad tym, czy są jakieś gry mmorpg, które bardziej skupiają się na giełdzie/handlu/rzemiośle niżeli na samym expieniu :)
Chodzi mi tu dokładnie o to, że fajnie by było zagrać w coś takiego realistycznego, gdzie gildia jest czymś w czym gracze spędzają dużo czasu i tworzą rzeczy między sobą, ewentualnie je sprzedają na rynku, niż tylko podpis pod nickiem i komunikowanie się od czasu do czasu.
Dokładnie przejrzę, każdą poleconą mi gre! :) (grałem już w WoW'a, runescape).

Opublikowano

Elite: Dangerous?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Noo ciekawa :) Trochę droga jak na moją kieszeń i troszkę za duże wymagania jak no mojego laptopa :D 
Ale zaciekawiła mnie :) Masz coś jeszcze? 

Opublikowano

Metin raczej mi do gustu nie podpada xD A Lineage 2 grałem jak byłem młody, więc strasznie mi się już przejadło :D

Opublikowano

Cabal Online tam rynek odgrywa kluczową rolę.

Opublikowano

Aion? Tutaj dobrze jest mieć legion (gildię), zazwyczaj wymagają TS. Z handlem dokładnie nie wiem jak jest, ale (chyba) najczęściej kupuje się GP :p

Opublikowano

Neverwinter, tam bez gildii jesteś praktycznie niczym. Są dungeony gildyjne, dużą rolę odgrywają również profesje. Jak najbardziej polecam, może minusem jest wszechobecny angielski, ale wydaje mi się, że to nie problem.

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...