Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP, skiny, bohaterowie za darmo?

green242424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo ludzi, nawet bardzo. Możesz zdobyć bodajże 3 postaci i skórki za darmo. W dodatku możesz zdobyć RP za refy i skórki tak samo. No i możesz łapać jakieś kody na skórki.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Na region dany podlega kilka skinow darmowych, do tego na pewnych serwisach mozna za darmo zdobyc rp. Ja dzieki temu kupiłam sobie np. skin do soraki (soraka z zakonu banana) :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

W naszym regionie są 3 skórki za free:

-Riot Girl Tristana

-Dread Knight Garen

-Unchained Alistar

Możesz jeszcze zdobyć 2 dodatkowe skórki za refy:

-Vandal Twitch

-Grey Warwick

Jest jeden serwis dzięki któremu można za darmo zdobyć RP, tylko trzeba się będzie pomęczyć trochę :D Nazwy nie podam bo nie chcę robić reklamy :v

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Ok a skórki i bohaterów też można zdobyć jako kod i mieć?. Czy tylko kupuje się ich za RP?

Streamerzy na niektórych eventach rozdają skiny do Hecarima, Blitza, Thresha, Morgany itp. Wtedy jak aktywujesz skina, a nie masz postaci to również postać dostajesz za free.

Opublikowano

Ci co kupuja skorki to idioci bez obrazy bo tez pare mam ale polecam program mk yogo w trakcie pickowania wybierasz skin jaki chcesz i widzisz go tylko u siebie ale juz jest +10% do skilla bo widzisz czym grasz xD

Gram juz troche z tym programem i bana za to nima bo wszystko co sie dzieje nie ma wplywu na ich serwery

Opublikowano

@Karyvlea

No widzisz tylko w programie mk yogo nie dostajesz skinow ani rp wybierasz skina na czas gry i tylko u cb to jest widoczne to tak jak bys zmienila w plikach gry ze podstawowy yasuo to mialby byc yasuo w samo poludnie

Nie mowilem tez nic o rp

nwm czy mialas na mysli moja wypowiedz ale tlumacze o co chodzi

Opublikowano

@Karyvlea Ten program to coś dla typowej polskiej cebuli której szkoda wydać grosza na RP bo niby drogo a mało.
@matizal77 mało wnosisz do tematu autora. Pozatym Karyvlea to Kobieta, czyli że "zmieniła" *, "miałaś" *.

Dziękuję, miłego dnia ;)

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

@TampS to szkoda mi cb bo widzisz jakos mam inne wydatki niz wydanie stówki na skina lub paczki gdyz uwazam ze jest to niepotrzebne Owszem kupywalem kiedys tez skiny ale stwierdzilem

ze skin jest dla mnie a nie dla innych Ci co kupuja sa to ludzie ktorzy nie maja na co wydac lub uwazaja sie za lepszych posiadajac owy skin To tyle ode mnie

Rownież dziękuje i milego dnia zyczę ;)

Opublikowano

Dużo osób kupuje rp. Wydaje mi się, że nie ma dnia aby ktoś na danym serwerze nie wydał minimum 2k rp.

Tutaj możesz zdobywać rp za darmo: do*ry.pl

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...