Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Buty] na lato do 150zł

Rizek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

Idzie lato, a moje pumy są na skraju wytrzymałości. Szukam jakichś fajnych butów (męskich), najlepiej niskich. Dotychczas miałem Pumy baskety 

IOXFJXk.jpg

EDIT: i szukam czegoś w podobnym stylu ;)

Pomożecie znaleźć coś do 150zł?

Zależy mi na tym żeby były niskie, przewiewne i firmowe.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

nie szkoda wam kasy na takie coś? nie lepiej kupić se trampki za 15 zł a reszte wydać na coś konkretniejszego? np. zbieranie do mieszkania , auto whatever?

Opublikowano

nie szkoda wam kasy na takie coś? nie lepiej kupić se trampki za 15 zł a reszte wydać na coś konkretniejszego? np. zbieranie do mieszkania , auto whatever?

Tak masz rację kupi buty za 15 zł i za 3 dni będzie waliło od niego na kilometr, a buty będą dziurawe jak serwer szwajcarski.

@topic Kupowanie butów w croopie itd. mija się z celem nie są złe, ale i nie są dobre. Z tych "sieciówek" wydaję mi się, że jedynie hm ma w miarę porządne obuwie. W każdym bądź razie do 150zł dostaniesz o wiele lepsze markowe buty. :P Ze swojej strony polecam New Balance. Co prawda będziesz musiał trochę dołożyć jednak jakościowo miażdżą wszystkie najki, riboki i inne średnie marki.

http://allegro.pl/buty-klasyczne-new-balance-m373skk-41-5-42-5-rozne-i5328218662.html

Opublikowano

Beczka kupować buty w sklepach typu Croop, House..

NIKE ROSHE RUN TRIPLE BLACK kupione.

Co jest złego w butach z Croppa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...