Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemy za free?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie odnośnie zabraniu skinów. Podchodzi to pod kradzież i może on to gdzieś zgłosić, tak abym miał problemy w realu?

Otóż, kiedyś z 1 rok temu boostowałem konta i miałem pozapisywane konta w notatniku, wczoraj ogarnełem te konta i jedno z nich działa. Ma na nim kilka skinów, czy jeżeli bym je sprzedał i wystawił z mojego konta np. p90 | burza piaskowa za 50E i kupil je z jego konta, to podchodzi to pod kradiez? Dostep do konta otrzymalem dobrowolnie.
Opublikowano

­Protokół regulaminu
#1 - Support, ani Twórca gry NIE ponosi szkód związanych z kradzieżą

#2 - Pamiętaj aby nigdy nie podawać swojego hasła.

#3 - Chcesz przekazać konto koledze do opieki, a boisz się o swoje przedmioty w ekwipunku? Już dziś działa opcja SteamGuard [2011r]

Masz trzy powody, do tego są opcje rodzicielskie. Skoro gość jest gapą, korzystaj ale ja nie toleruje złodziejstwa do tego jeszcze polak polakowi, więc wypier*zielaj :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Mój kolega już mnie raz okradł, do dzisiaj ma problemy więc nie polecam.

A co w szkole go wyzywają?

Ja bym "okradł", nie może Ci ten typ nic zrobić, bez twoich danych oczywiście. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Gówno ci zrobi jezuu. Milion postów o tym " czy grozi coś za kradzież" i jak narazie 0 postów o jakimkolwiek sukcesie w odzyskaniu skinów przez policje...

Pierw by musiał dzieciak pójść na policję, potem policja musiała by przyjąć sprawę i nawet gdyby wszystko się potoczyło po myśli chłopaka to byś dostał mandat 100 zł za kradzież do 500 zł....

Opublikowano

@Shazzy

Ma tylko mojego FB oraz Steam, ale gdybym sprzedał i kupił to pewnie by nie dowiedział się, że to ja..

Jakiś czas temu była afera, bo typ okradł jakiegoś 15-16 latka na 2k euro, po zgłoszeniu na policję przez poszkodowanego, jego rodzice musieli też pójśc na komisariat, a wiadomo jak to jest. Jeżeli koleś nie ma 18lat to możesz spokojnie "kraść". 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...