Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego mikrofonu lub headsetu

MrDyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Jako że moje hs800 rozpie*****y się przez jakże klasyczne wyrwanie kabla z przełącznika, całą niedzielę spędziłem na szukaniu nowej pary.
Na razie w oko wpadły mi Superluxy HD681B + jakiś mikrofon. No właśnie. Tylko zależy mi na mikrofonie, który nie szumi jak wodospad, nie zbiera dźwięków z całego domu i nie zniekształca bardzo głosu. Może być stojący.
A może w ogóle polecicie mi jakiś headset? Mój budżet na całość to 200 zł, ale im mniej tym lepiej.

@edit: A właśnie, jeszcze żeby ten mikrofon miał przełącznik

@edit2: Znalazłem taki jak Trust Starzz. Cena bardzo przystępna i po odsłuchaniu kilku testów na Yt jakość dźwięku przekonuje mnie. Dodam, że mam integrę Realtek ALC887

Potrzebujesz pomocy przy pisaniu pluginu?

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji pluginu?

Napisz DO MNIE! Chętnie służę pomocą.

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Laptop: Lenovo y700-17ISK Intel Core i7-6700HQ/GTX960m/16GB/256GB SSD+ 1TB HDD

Opublikowano

Posiadam ten mikrofon i myślę że ten sprzęt jest bardzo dobrym wyjściem jeżeli ma się niski budżet. Nie jest jakiś turbo super ale też trzyma dobry poziom.

1348158873-U272526.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...