Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co inwestować ?

LoggoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak mogę szybko zbierać kredyty i w co inwsetować ?

Serwer Pl2 VRU

Mam :

Golca

5 irków

18 lf-3

1 lf-4

Romb

6 B02

Wszystkie potrzebne dodatki

5 G3N-7900

13pp rozdane i 4 czeka na seprom razem 17pp :D

Skylab ~8 sperom 2

Zna ktoś klany które pomagają w misjach zbieraniu kredek i eq ?

Opublikowano

Bij kryśki, pytanie do Ciebie czy masz może kolegów z podobnym/lepszym wypo? Jak tak to kubiki :P

Niespodzianka

<

Opublikowano

Witam jak mogę szybko zbierać kredyty i w co inwsetować ?

Serwer Pl2 VRU

Mam :

Golca

5 irków

18 lf-3

1 lf-4

Romb

6 B02

Wszystkie potrzebne dodatki

5 G3N-7900

13pp rozdane i 4 czeka na seprom razem 17pp :D

Skylab ~8 sperom 2

Zna ktoś klany które pomagają w misjach zbieraniu kredek i eq ?

Jak zaczynalem gre i mialem twoje wyposarzenie to bilem kubiki na 1-6 wtedy ludzie non stop bili w grupie wiec calkiem spoko szlo ja tylko latalem i bilem a kredki i po trochu urki tez lecialo , do tego masz tam kryski co lataja mozesz w czasie czekania brac taka kryske i krecic znajac zycie to jakis mocniejszy koles tobie pomoze ja ubic i zawsze do przodu lecisz :D teraz nwm jak sie u ciebei na servie kubiki bije solo czy w grupach jezeli jakies mocne gracze bija sami kubika to lipa najlepiej lec bij kryski bo masz romba to bedzie spoko . Ogolnie to radzilbym tobie jechac misje ktore masz w NYXIE wszystkie po kolei dzieki nim stopniowo podekspisz sie i przy okazji robienia tych misji beda ci kredki lecialy itp bedzie na licytacje :P 

Teraz wracajac do twojego wyposarzenia (bede pisal to co wedlug mnie powinienes robic po kolei) :

1. Skompletowac wszystkie napedy najlepsze (na licytacji kwota raczej nie przekracza 5mln)

2. Uzbieraj kredki na 3 irki by skompletowac 8

3. Jak bedziesz mial napedy i 8 irysow , musisz sie zabrac za lf-3 (troche ci sie zajdzie)

4. Jak bedziesz mial juz to co wyzej zbieraj na skompletowanie 20 oslonek bo-2

W miedzyczasie oczywiscie skylab rozbuduj na full 

Uridium ja bym tobie polecial uzbierac na PETa i wyekspic go do 8poziomu zeby moc uzywac mechanizmy i protokoly najlepsze (wiekszego lvl staraj sie nie wbijac na PETa bo bedzie wiecej paliwa jadl) potem kup Aegisa bardzo ci pomoze poprostu przyda ci sie do wszystkiego swietny statek . Ja swojego aegisa kupilem za urke ale ty jak masz kredki to mozesz wylicytowac pewnie trzeba dac okolo miliarda kredytow kup tez sobie formacje dronow serce jest to tak naprawde formacja do wszystkiego i kazdy ja uzywa .

Wracaja do klanu naprawde nigdy nie gralem na PL2 i nie znam tamtejszych klanow ale zawsze robilem tak ze wybiralem sobie jakis klan mniej wiecej okolo 50 miejsca w rankingu ktory wmiare aktywnie gra i pisalem podanie czasem przyjma a czasem odrzuca takie zycie ;/ oczywiscie jak chcesz w lepszym klanie byc to musisz miec TSa bo w 90% klanach jest on wymagany , a przy okazji milej sie gra .

P.S jak bedziesz mial stara full elite (8irkow , 35lf-3 i 20bo2) mozesz zakupic podwajacz na bonus boxy i zbierac albo lepiec na palladynki i zbierac ale to dla cierpliwych bo beda cie czesto zabijac ze wzgledu na slaby stateczek ;/

To chyba tyle :D jak masz jakies pytania to pisz .

Opublikowano

Stwórz 2 konfę do ucieczki (full napędy) i dokup full irków. ­

Ja gdy grałem jeszcze gdy naprawa była za uri to licytowałem niewidkę i zbierałem skrzynki cargo ze zniszczonych statków. W godzinę z 5 mln szło jak nic ;-)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...