Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek gry - czy warto i kim zacząć grać?

Olo123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym zacząć właśnie dziś gre i mam pytania bo nigdy wczesniej w to nie gralem. Główne pytanie to takie czy w ogóle warto zacząć ? Jaka postacią zacząć najlepiej grac,jak najlepiej i gdzie expic? Z gory dzięki :)

Opublikowano

Warto grać dla samej rozrywki.

Z klas osobiście polecam maga, a jak już bardziej ogarniesz to wojownika. Nie polece od siebie parowego mechanikusa, no chyba że na szturm twierdzy. Łucznik jest dość dobry na 1vs1.

Co do farmienia expa to polecam często bić bossy.

Opublikowano

Expij tam gdzie Ci zadania pokazują gra jest superowa a schody zaczynają się po 26 lv. Ja od jakis 8lat gram magiem jest fajny ale chciałbym u niego zobaczyć skill leczący. bossy to podstawa z nich lecą itemki całkiem fajne a z tych lepszych bosów unikaty

Opublikowano

@Lukora

Skill leczący, ahh... jedyną klasą która ma skill leczący jest parowy mechanikus ale jest to klasa typowa na szturmy twierdzy.

Co do schodów to tak od 30 lvl pojawiają się problemy, długie misje, mało exp/pd ...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na początek polecam strażnika lasu lub wojownika. Są to postacie w miarę proste do opanowania zarówno w pvp jak i w pve. Gra głównie polega na "farmieniu" bossów i robieniu eventów. Nie zgadzam się z 'up'.... ja nie zauważyłem żadnych "schodów" na 26 ani na 30 lvl.... zawsze ma się jakieś zajęcie i exp wydaje mi się czasami, że leci za szybko ... bo ja robiąc event... zaczynałem go na 29 lvl a skończyłem na 37 .... a robiłem go 2-3 dni po 4-5 godzin....

Opublikowano

@Lukora

Skill leczący, ahh... jedyną klasą która ma skill leczący jest parowy mechanikus ale jest to klasa typowa na szturmy twierdzy.

Co do schodów to tak od 30 lvl pojawiają się problemy, długie misje, mało exp/pd ...

Przykro mi ale mag jako jedyny nie ma leczenia w skilach taki z ciebie znawca ... na szczescie tylko i wyłącznie na tą chwile bo mozliwe ze dzis wejdzie aktualka na testowy wraz z nowymi bonusami do skili to moze w koncu magowi tez dadza jakieś leczenie bo jest to ciut niesprawiedliwe, aczkolwiek patrzac z innej strony zrozumiałe.

Co do postaci wszystkie są równe po za parowym który na ta chwile ciut odstaje lecz po zmianie systemu skili na pewno odżyje a po wprowadzeniu 50lvla bedzie już na takim samym poziomie co reszta, wiec jezeli chodzi o sam wybór postaci to kieruj się tylko i wyłącznie własnymi upodobaniami bo wszystkimi coś ośiągniesz.

76561198013232167.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

kim zacząć grać Dobre pytanie  to sie  z patch  co patch zmienia   najlepiej zprobuj  zagrac se kazda postacia    narazie na czas  R158_10 jest Mehanikus  I rycek   bardzo silna postacia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...