Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Kukizie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze gada ziomek, mówi prawdę. Na prezydenta wątpię żeby miał szanse, będzie miał z 6%. Swoją drogą- ciekawe kiedy popełni samobójstwo strzelając sobie w potylice uprzednio łamiąc sobie obie nogi

1377531174-U173186.png

Opublikowano

­Sondaże, które są pokazywane w telewizji i innych mediach są przekłamane i nigdy nie pokażą prawdziwego poparcia, więc nie ma co się nimi sugerować. Ja osobiście sam jeszcze nie wiem na kogo zagłosuje ale będzie to albo własnie Kukiz, albo Korwin, tylko te dwie osoby do mnie trafiają swoimi poglądami.  Poza tym Kukiz fajną muzyke robi :D

Opublikowano

Mimo, że jest w miarę "szczery" to sprawia wrażenie zagubionego, niekompentnego ćpuna.

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

Myślę, że ma podobny tok rozumienia jak Korwin - w sensie, także uważa że aktualnie Polski rząd to banda złodziei i Bóg ich za to osądzi, bo taka jest prawda !!!

Kukiz jest u mnie na drugim miejscu, na pierwszym Korwin, tylko nie podoba mi się u Korwina to że młodzież może nosić Broń ........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...