Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CC++ Cheat dll - Chce go zrobic sam potrzebuje tylko pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem sobie dwa programy FilveViewPro i DevC

Chciałbym napisac cheata do gry tylko nie wiem odczego zaczac.

chce zrobic tak ze jak ktos nacisnie lewy klawisz myszki to ja naniego odpowiem kliknieciem w 10miliscecund.

Da sie wogule cos takiego zrobic?

Czy poczatek wszedzie jest taki sam czy zalezy to od gry?

Dwa tematy bo nie wiem ktory dzial. Prosze o info to jeden usune

Opublikowano

Zaczynasz czytać jakiś kurs C++, np. http://xion.org.pl/productions/texts/coding/megatutorial/(niektórzy mogą polecić cpp0x.pl, ale Xion zacznie lepiej opisuje wskaźniki i to ci się zdecydowanie przyda). Jak już przerobisz cały kurs to wejdź jeszcze na cpp0x i przeczytaj kurs WinAPI(jest tam pokazane tworzenie DLLek i inne WinAPIowe rzeczy, które ci się przydadzą). Potem tylko nauka nt. samego pisania cheatów i może po dłuższym czasie będziesz w stanie cokolwiek napisać.

PS: Nie nastawiaj się na szybkie napisanie cheata, 2-3 miesiące w chyba najlepszym możliwym przypadku.

Opublikowano

Wielkie Dzieki . Juz zaczynam czytac moze dotrwam do konca zobaczymy. Jeżeli ktos chciaby mi pomoc dac wiecej porad itp to pisac priv napewno skorzystam

Opublikowano

Złapałem się za głowę xD

Ale jak zaczynałem to też tak chciałem xD,

Nikt ci nie pomoże młody człowieku no chyba że zapłacisz za prywatne lekcje,

Rozumiem ludzi którzy się uczą i im nie wchodzi do głowy, ok mogę im pomóc bo próbują, ale bez pracy nie ma kołaczy xD.

Jak przeczytasz kurs 3 razy i dalej nie będziesz rozumiał, to pomogę na PW.

Linux pozwoli wycisnąć ostatnią łzę z twojego procesora.

Opublikowano

­nie zrobisz dobrego cheata bez zadnej wiedzy - co najwyzej mozesz przekopiowac wiekszosc, ale bez ogolnego ogarniania co sie dzieje nawet jesli zrobisz jakiegos hacka to bedziesz mial z nim wiecej problemow niz pozytku - wiec albo odpusc sobie na jakis czas tworzenie hackow albo zajmij sie jakimis trainer creatorami etc, ps nie uzywaj dev c++ bo to jest IDE dla podludzi, tak samo file view pro - po co ci? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...