Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Misji Na początku gry

ar_turok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ukończyłem misję Ojciec z synem ( lub coś koło tego) :D . Nie mam żadnych misji ani na Franklinie ani na 2 postaci . Co może być tego przyczyną ?? . Mam tylko jakieś "?" obok domu frankilna , ale nie mam pojęcia , jak to rozpocząć.

Modki to dźiffki

Opublikowano

Czasami musisz po prostu chwilę poczekać (po prostu grając i nie mając telefonu nastawionego na tryb odrzucający połączenia od postaci fabularnych). Misje oznaczone pytajnikiem (nieznajomi i dziwacy), jak i normalne misje - są uzależnione od ich rozpoczęcia określoną postacią. Zauważ, że mają one różny kolor (pomarańczowy - Trevor, niebieski - Michael, zielony - Franklin). :)­

Opublikowano

No tak , ten znak zapytania ma kolor zielony , gdy podchodzę Franklinem , nic nie mogę zrobić , nie pojawia się kwestia do rozpoczęcia misji , nie ma takiego żółtego okręgu xD

Ps. Jak ustawić ten telefon  , i ile mniej więcej trzeba czekać?

Modki to dźiffki

Opublikowano

No tak , ten znak zapytania ma kolor zielony , gdy podchodzę Franklinem , nic nie mogę zrobić , nie pojawia się kwestia do rozpoczęcia misji , nie ma takiego żółtego okręgu xD

Ps. Jak ustawić ten telefon  , i ile mniej więcej trzeba czekać?

Domyślnie jest ustawiony na przebieg fabuły, więc nic nie trzeba robić :P oj czasu nie znam, to chyba nie jest od niczego uzależnione.

­

Opublikowano

Z tego co pamiętam ta pierwsza misja "?" u franklina jest z Tonyą, stoi ona na przeciwko domu Franklina po drugiej stronie ulicy bodajże.

Tak wygląda jak coś:

PullingFavors-TonyaTalking-GTAV.png

poszukaj dobrze.

who cares?

Gość Ramzes.
Opublikowano

To może spróbuj zacząć gre od nowa, albo pobierz sobie save po tej misji co skończyłeś i może będziesz miał normalnie dalej 

Opublikowano

A mam jeszcze takie pytanie : Czy jest jakiś wymóg , który trzeba spełnić , aby pojawiła się ta laska ?

Modki to dźiffki

Opublikowano

Ponoć trzeba wejsc w online i znowu w fabule i będzie działać.

Sam osobiście gram na piracie (20-40 fps) i też jej nie ma. xD

Opublikowano

Czekaj, czekaj. Jak nie masz misji musisz odczekać jakiś czas, aż ktoś do ciebie zadzwoni ;) (Nie pamiętam kto..). Dopiero misje będą dostępne ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...