Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laik BOLa :) Pomoże ktoś? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem laikiem BOL'a i mam pytanie do graczy bardziej doświadczonych, mianowicie czy pomoże mi ktoś z tymi skrytpami? Mam scrakowana wersje od FINN'a czy jak on tam się zwie i czy polecisz mi jakies skrypty? Dodatkowe procz tych na bohaterów. jakie Baseult badz cokolwiek :) Dodatki poprostu. Będę wdzieeczny i oczywiscie zlajkuje itp itd :D

Pozdrawiam

Opublikowano

zAwarness jest dla free chyba, PrinceView dla vipa jesli dobrze pamietam. skrypt ktory pokazuje cd spelli enemy, kiedy jungler w poblizu itp przydatna sprawa

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

SAC, Evade i lecisz do diamentu.

@Miszczu Diament IV tu :) A na smurfie BOLa obczaje co i jak xD A dasz linki do tego? No jestem w BOLu zielony :P

Opublikowano

No niestety u mnie wyskakuje błąd po włączeniu gry... mógłbym prosić o jakiś poradnik?? Dokładnie wyrzuca mnie z gry i pyta czy wysłać raport błędów do m$.

EDIT dopiero doczytałem się odpowiedzi naturusa za którą bardzo dziękuję. Poczekam do jutra :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...