Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa gra Metin2

moc123zxc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos mi ostatnio powiedzial wyszla nowa gra metina i ze jest zajeb...... moze  ktos wie jak ona sie nazywa?

Nic nie zrozumiałem xD chodzi ci o nowy serwer do metina czy nową gre jego twórców??

Opublikowano

Jeżeli chodzi o nową grę, to raczej przez długi czas nie będzie lepszej i choć trochę podobnej do metina.­

­

Opublikowano

Według mnie chodzi Ci o aterya ;) Bądź inaczej nazywany Metin3 - Rise of Metin ;)

Możliwe, że chodzi Ci też o World of Metin. 5k graczy dziennie :)

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

­

Jeżeli chodzi o nową grę, to raczej przez długi czas nie będzie lepszej i choć trochę podobnej do metina.­

Grudzień 2k15 - Heroes of Asgard. Kilka systemów z Metina, m.in. system skilli i coś 'ala metiny.

Według mnie chodzi Ci o aterya ;) Bądź inaczej nazywany Metin3 - Rise of Metin ;)

xD

RoM nie ma z Metinem nic wspólnego, oprócz wyrazu "Metin" w nazwie.

tenor.gif

Opublikowano

Wychodza podobne, na maksa zerzniete z M2 ale i tak nie maja nawet podjazdu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...