Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Różnica między bolem od fina a zwykłym free bot of legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest różnica pomiędzy bolem od fina scrakowanym od free usera na bot of legends? :P :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Opublikowano

W BoLu od Finna nie działają niektóre skrypty z tego co wiem. BoL od Finna ma taki+, że masz vipa za darmo, nic więcej, a mając vipa masz dostęp do najlepszych skryptów.

Opublikowano

W BoLu od Finna nie działają niektóre skrypty z tego co wiem. BoL od Finna ma taki+, że masz vipa za darmo, nic więcej, a mając vipa masz dostęp do najlepszych skryptów.

Mógłbym się kłócić z tymi skryptami bo mi osobiście wszystko działa.

...................\/...................

Opublikowano

To może korzystając z okazji, że ludzie pytają o skrypty zadam pytanie. Czy ktoś ze zgromadzonych ma może skrypt iAram.lua? Tak żebym mógł z Volibotem to połączyć aby level biło :c. Co do tematu podam Ci linki gdzie są według mnie dobre skrypty.

http://www.mpcforum.pl/topic/1339182-tut-spis-dzia%C5%82aj%C4%85cych-skrypt%C3%B3w-na-ka%C5%BCd%C4%85-linie-free-bol/
http://www.mpcforum.pl/topic/1408446-bol-od-fina-czyli-jak-scrackowa%C4%87-bola/

W tym drugim linku jest dokładna instrukcja tego crackowania + skrypty, które działają - u mnie działa każdy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...