Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czerwony celownik zoom do awp ? pls HELP

InteR6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam pytanko da radę jakoś zrobić by jak włącze zooma w awp moj celownik byl np koloru czerwonego ??? Bo gdy dlugo gram w cs ten celownik mi sie jakoś zlewa z tłem i naprawde nic nie mogę ustrzelić w drag shotach. ;) z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

Ingerencja w pliki CS'a nie jest możliwa. A nawet jeśli, to będzie traktowana jako podmieniony plik, który ułatwia Ci rozgrywkę.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

moze byc traktowane za podmienione pliki. Nikt mi tego przeciez nie udowodni. To mowisz ze to nie jest takie proste jak zmienic celownik w zwyklym pistolu ? :)

Opublikowano

No nie jest to takie jak zmiana podstawowego crosshaira, to trzeba grzebać przy plikach AWP-y.

Opublikowano

moze byc traktowane za podmienione pliki. Nikt mi tego przeciez nie udowodni. To mowisz ze to nie jest takie proste jak zmienic celownik w zwyklym pistolu ? :)

Valve podpisuje pliki dlatego mozesz nawet nie wlaczyc rankeda jak masz cos ze spojnoscia plikow :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...