Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kuba990530

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! jestem uzytkownikiem tego forum od okolo  roku ale nigdy nie tworze tematow tylko czytam :D zawsze mi pomagaliscie a wiec teraz mam do was pytanie. jak cos to konto kolegi wzialem je sobie bo mi sie nie chcialo robic ! a wiec to moj pierwszy post :P mianowicie chcialem wam opowiedziec historie ktora mnie spotkala 2 dni temu z ca moje konto to ltc 1,84 gold nx 2,500,000gp itp itp duzo permow duzo kasy wydaje jestem nx kidem nie wazne. xD wbilem sobie rano i chcialem zagrac z ziomkami cw szukamy rooma nagle mi wywala ze polaczenie z serverem zostalo zerwane wiec wbijam do gry patrze... a tu j*b perm ;) sprawdzam na stronie za co... server logs hacking wiec stwierdzam ze oni sie pomylili wybaczcie ale nie uzywam zadnych programow do ca tym bardziej na glownym koncie nie jestem idiota a jednak dostalem perma wczesniej mialem jeszcze maj 5 zbanowany za poverleveling i 2lt za afk czyli wychodzi tez na poverleveling. od tamtego momentu minelo pol roku okolo rok no. i od czego czasu gram w te gre najbardziej uczciwie jak sie da nie wyzywam staram sie trudne troche. nie kickam lepszych tylko typow z dualami i turretami. dosc juz o tym napisalem do nich juz do supportu i chce was spytac czy to jest mozliwe zeby oni mnie zbanowali za hacking gdy nic nie uzywalem.. tak szczerze bardziej bylem zdziwiony niz koledzy z klanu. dostalem bana od Gm-Udine zgaduje ze to makaron + ziomek napisal mi ze to babka czyli nieudolna makaronka na to wychodzi wiec albo ona mnie obserwowala i tak zdecydowala albo po prostu te logi hackshield cos wykryl na moim kompie ale nie wiem co mogl takiego wykryc.. nie uzywam nic takiego tylko gg camtasia skype unlocker torrent bandicam action i pare gier piratow dodaje ze mam bardzo duzo Screenow i filmow jako ze lubie nagrywac ;P przepraszam za te bledy wszystkie ale jestem zestresowany nie wiem co sie stalo w ogole. nie spamujcie mi ze cos zle zrobilem tak jak wspomnialem to moj pierwszy post i mam nadzieje ze dostane od was pomoc ;) jesli zly dzial prosze o przeniesienie.

Dorzucam Linki http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1467899-02-05-2015----- IGN II--ThC--II

wrzucilem tak pare screenow dla ludzi ktorzy chca sobie przypomniec te gre ;)

http://imgur.com/uxV8HHU,mgpfhYk,uy5949P,bVqaksw

Opublikowano

no way Nowy windows w sumie mam go z 3tygodnie i tylko gry mam jakies i te programy a oni cos wgl odpisali czekaj ty ja ci to pokaze xD tam pisze ze uzywalem cheat engine chyba.. albo jakiegos moon.. po prostu nie wierze napisalem w 4 jezykach po polsku i wlosku nadal czekam na odpowiedz angielski odpisal bez kultury w sumie i napisali tak jasno ze tego uzywalem nie ujawnia ktorych dokladnie czitow Zrob nowe konto usun hacki ty no nie pisalbym tutaj jak bym wiedzial ze cos odjebalem... nie mam pojecia co sie dzieje wysle to sek xDhttp://imgur.com/lnKJSiT

BTW dysk tez nowy czyli ze nie moglo byc zadnych hackow do niczego jedynie z 3 gry piraty.. i proces gry smite ktory ciagle chodzi ale watpie zeby to od tego bylo...

Defragmentowalem gre game boosterem a pierw upewnilem sie w supporcie ze to bezpieczna droga. potwierdzili co tu jeszcze no nie jestem glupi zeby cos robic takiego na swoim glownym koncie tam pisze ze cheat create or using wiec ja nie wiem.. moze to od lagow bylo bo mam internet radiowke no ale bez przesady xD jedyne jeszcze co robilem to podkrecalem procka stary jest ale chlodzenie dobre z 3,6 na 4,0 takze to wszystko co moglem robic z kompem

Opublikowano

to ja już nie wiem,musiał jakis plik,niekoniecznie związany z hakami,z gry albo programu całkiem innego,hacshiled sobie w bazie porównał i mu wyszło że masz coś z haxami związanego,nie znam osoby której odbanowali konto po banie za logi,i raczej nie odbanuje żaden admin ;/

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

ja znam. Czarny_81 GOA :) tyle ze goa to dostanie ub.. a taki ltc nie tak samo jest z banem jak mialem stare konta i wyzwalem jakiegos typa odrazu ban a jak zareportowalem polaka goa za nazwanie mnie pierdolonym nobem z m4a1 nie dostal xD nie wazne chodzi o to ze ci ludzie nie pozwola mi nawet sie wybronic. oni z gory zalozyli ze mam bana za robienie hackow czy tam ich uzywanie jak to na screenie jest opisane.. nie chca mi dac dowodow odraz mnie zablokowali nie dostane ub bo hackowalem... i co tu zrobic:P

Opublikowano

Zreszta nie jest to wazne..  chailem sie tylko z wami podzielic tym wszystkim opowiem jak to jest P.s  czekam na odpowiedz od wloskiego i polskiego supportu poprosze ich zeby mnie wysluchali czy cos.. opowiem im to powinni cos zrobic w koncu. no wiec chodzi mi o to ze dostalem bana niespodziewanie 1 dzien po zaladowaniu nxow oczywiscie tradycyjnie juz tak 3 razy mam tylko 3 wczesniejsze konta byly banowane za cos... a to konto za nic. 0 reportow nie glitchowalem nie nabijalem kd.. to znaczy xD w nielegalny sposob ale 50/5 kd np robilem xD na vipie max 45 killi i mniej niz 5 dedow takie cos to tak xD no i ten support byl chamski zablokowali odrazu po prostu anpisali ze zlamalem regulamin ze hackowalem i aj dont ker.. tkai nexon chyba . niby mam tego majora 4 pare tam permow jest tzn fullspeed brakuje tylko noza i pistoletu to tez nie jest wydatek ale jak tam znowu bana dostane za nic ? xD nie wiem moze oni mnie nie kochaja

zrób nowe konto xD

no way xD mam maj 4  ale boje sie tym grac.. I jeszcze rekruta Go4- mam xD do gry z sama m4 itp itp Male no ale po co mam zrobic te konto ziomus xD

Opublikowano

To jest combat arms, tego nie ogarniesz. W tej grze dostajesz bana nawet wtedy kiedy grasz czysto, sam tak miałem. Dostałem bana za czity których nawet nie miałem, dopiero kupiłem nx do tej gry a oni mi po dwóch dniach dali bana za czity. Moim zdaniem gra już upadła, najlepiej tą grę olać i pograć w coś innego. Po drugie nexon leci na hajs, ich nie odchodzi to czy grasz czysto czy nie, dla nich liczy się hajs, mam nadzieję że ta gra szybko zostanie wyłączona, a podejrzewam że jak wejdzie ten nowy combat (który też jest robiony pod hajs) to starego wyje*** na śmietnik.

graphic.png

Opublikowano

ja mam pliki combata... Ogarne duzo hajsiku i otworze swoj server bo jest taka mozliwosc.. duzo kasy bedzie potrzebne ale :) ps ja kupilem nx i ban po dniach 2 razy po 1 dniu raz po tygodniu tak jak opowiadalem :P c*****o ta gra sie spalila mozna ich podac do sadu cywilnego xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...