Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet 200mb 10 upload czy 100mb i 40 upload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc mam do wyboru

100mb download i 40 mb upload <DSL>

oraz

200mb download, 10 upload <Światłowód> (Mozliwosc dokupienia 20mb)

Chciał bym streamować oraz posiadać bardzo niski ping, pobierać bardzo szybko ogromne ilosci gb np 60-120gb.. <-Kupuje gry tylko w necie->

oraz chciał bym streamowac/wrzucac filmiki na yt.

Wedlug mnie chyba bardziej 200mb upload i 10 upload powinien byc ok. dlatego że 10mb starczy a jak dokupie do 20mb to juz napewno..

Jedyna róznica to:

DSL = 65 euro

<70 aktywacja +>

Swiatłowód = 85 euro

<60 Aktywacja>

Oferty <Po niemiecku strony>

Swiatłowód:

http://www.unitymedia.de/privatkunden/kombipakete/3play-kombipakete/#infoboxCtEmail

<3play premium>

DSL:

http://www.telekom.de/privatkunden/zuhause/internet-und-fernsehen

<Magneta L>

lecz troszkę mnie DSL odstrasza bo niby predkosc nie jest stała, a jestem pewny ze swiatłowodem zawsze miałem tą samą predkosc od okolo 2 lat <Maksymalny spadek byl 0.5 mb w dół>

Dodaje ze w domu posiadam 4 komputery, 2 ipady, 6 iphonów podlaczonych do obecnej sieci

Opublikowano

100/40 ,z względu na 40Mb/s upload BO chcesz streamowac, na 100Mb/s będzie pobieranie na poziomie 10MB/s wiec w 2min 1GB , 20min 20GB itd. , ping na takim laczu może Ci skakać jeśli będziesz cos pobieral w czasie transmisji , bo wiadomo to jest DSL . Jeśli nie chcesz wysokich pingów to bierz swiatlowód , masz większy download i spooooro zapasu (swiatlowód leci do 10Gb/s , ty masz tylko hak na 200Mb/s) , przez co ping nawet przy pobieraniu nie będzie skakal więcej niż 10-20 , a zapewne będziesz miał z 15 , wiec 30-35 to raczej jeszcze luksus :D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...