Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRO-TS.PL |1024 SLOTY|OD LAT NA RYNKU|STABILNOŚĆ|BEZPIECZEŃSTWO|

niepowtarzalnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OD LAT NA RYNKU

Od kiedy 1 dzień to kilka lat?

ceie6oq.png

Jak na 1024 sloty to osób i kanałów coś mało skoro istniejecie "kilka lat" :)

Opublikowano

72947247993484430527.png

Jeśli waszą innowacją jest wstawienie większego znaczka rang administracyjnych to .... Dno dna i metr mułu. 

Opublikowano

­Nikt nie siedzi na tym TS'ie, a jak rozumiem, wy płacicie 1500 zł rocznie za licencję tak? A może TS chce się tym zainteresować? x)

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie chce komentować ani negatywnie ani pozytywnie... Ale coś wyczuwam, że to kolejny fake. Ludzie, nie macie kasy na serwer oraz licencje? Nie kupujcie... Jeżeli macie pomysł na rozwój oraz umiejętności to łączcie się z innymi serwerami, które są nowe ale mają tą licencję chociaż 128/256... Zawsze ich wspomożecie oraz nie będzie milion publików, na których siedzi po 20-50 osób... Myślcie trochę, bo scena teamspeak'a zaczyna robić się żałosna. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wierzę, nawet skopiował Kanał Zareklamuj nas, kolejny bezsensowny serwer, wygląd niby przejrzysty ale stary..

No widzisz a od nas skopiowali cala gorna strefe wraz z zawartoscia. Mial to zmienic a co do czego dostalem bana od wlasciciela i mam nadzieje ze nie na darmo tlumaczyl mi sie na PW i to zmienil.

Heaven popieram Twoja wypowiedz. Kupuja maszyny za pare groszy robia z dupy Ts3 wgrywaja crack licencje i uwazaja ze zablysna. Smiech i zenada.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No widzisz a od nas skopiowali cala gorna strefe wraz z zawartoscia. Mial to zmienic a co do czego dostalem bana od wlasciciela i mam nadzieje ze nie na darmo tlumaczyl mi sie na PW i to zmienil.

Heaven popieram Twoja wypowiedz. Kupuja maszyny za pare groszy robia z dupy Ts3 wgrywaja crack licencje i uwazaja ze zablysna. Smiech i zenada.

Tak to jest, niestety już niedługo zamkniemy ten syf :P

Opublikowano

Description kanałów zerżnięte z Multi-**.com.pl, jeszcze żeby zmienił kolor albo treść, ale lepiej na chama skopiować i mieć wyje***e.

Grafiki nawet skopiowane i edytowane w paintcie.

Otwierać gówno, bez swojego pomysłu - Tak jak powiedział Klaas, zaraz zamykamy ten SYF.

NIE POLECAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...