Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadająca wydajność

hanys94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć wszystkim, piszę ponieważ ostatnio wydajność mojego pc spadła co mnie denerwuje.. np. cs go kilka dni temu 500 fps  teraz ledwo 140.. ;-; 200 to już cud < wszystko na low > proporcje ekranu 4:3 rozdziałka 1152x700 , gta v .. kilka dni temu na  bardzo wysokich 60 fps przy porządnej akcji spadły fps do 55 a teraz jak jadę autem to 45 fps to norma a ustawienia zmieniłem na średnie.. ;-; dodam, że gram w rozdzielczości 1600x900.. Następny problem a mianowicie przy nagrywaniu w 60 fps w hd < nie full hd > są spadki w prawie każdej grze.. sprawdzałem 

- cs go

- lol

- metin2

- gta v

- gta IV

- nfs rivals

- skyrim 

ps. tak.. wiem, że 140 fps i tak jest płynne i moje oko widzi 60 klatek ale w gta widać cięcia.. ; /

sprzęt:

Asus gtx 980 strix

i5 4460 3,2ghz

16 gb ramu

MSI b85-g43

zasilacz cooler master 550w

z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Często czyścisz kompa ? Bo moze za dużo kurzu poszło do wiatraczków i to moze byc powodem

0e7846ef7f.gif

Opublikowano

Często czyścisz kompa ? Bo moze za dużo kurzu poszło do wiatraczków i to moze byc powodem

Komputer jest nowy, otwieralem i wyglada jak nowy < bo taki jest :v > zero kurzu.. nic ! :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...