Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ARTYKUŁ: Tymczasowe Wardy? Skok na kasę, a może dobry pomysł?

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

700261430674520428234.jpeg

Witajcie użytkownicy!
Dwa dni temu na forum serwera
PBE (Public Beta Environment) pojawił się koncept na tajemnicze "Tymczasowe Wardy". 
Riot zaproponował je graczom wyżej wymienionego serwera za sprawą użytkowników, którzy przeprowadzili ankietę mówiącą sama za siebie.
Zapytani o tzw. "Tymczasowe Wardy" gracze oraz użytkownicy forum podczas ankiety bez zastanowienia powiedzieli TAK! 

Odkąd Riot poinformował wszystkich o sposobie nabywania tych totemów oraz długości ich trwania, zdecydowana większość zaczęła snuć iż jest to kolejny "skok na kasę" firmy producenta League of Legends, a stało się tak za sprawą jednego wpisu zacytowanego na obrazku niżej (zaznaczony tekst).

133241430675411428234.png

Tłumaczenie:

250 RP za jeden totem ograniczony czasowo przez split.

Gracze zaproponowali, żeby do takowego warda można było kupić dodatkowego slota, a sam totem podczas danego splitu móc odebrać za darmo, ponieważ uważają, że skoro ikony przywoływacza bez względu na sezon są dostępne do ciągłego wyboru po zakupie to tak samo powinno być z totemami drużyn.

Jak uważacie? Pomysł przejdzie czy zostanie zatrzymany w fazie rozwoju?

Chciałbym przypomnieć, że ankieta z pakietami Chroma pojawiła się pod koniec poprzedniego roku, początkowo większość podchodziła do tego ze sporym entuzjazmem, a po wydaniu pakietów pomysł niezbyt się podobał, czy kolejną nowością w League of Legends będą takie właśnie wardy? Zapewne wszystko zależy od tego jak przyjmie to społeczność.

Jest to mój pierwszy artykuł :)
Liczę na ew. konstruktywną krytykę.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Jeśli chcesz pisać artykuły, to napisz podanie do redakcji. 

Dla mnie to bezużyteczne, bo tylko kolejne marnowanie kasy na jakieś badziewia. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wardy są zrobione pod kasę moim zdaniem - na pewno  nie będę tym zainteresowany...

Artykuł dobrze napisany, ortografia oraz składnia jest, możesz spróbować w redakcji ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

>lepsze od redakcji, bo jest

czekam na więcej :)

@top

ja chce chromy za ip, a nie jakies wardy ;-;

rito i tak bedzie chcialo hajs za to, wiec zbedny dodatek

­

Opublikowano

Od kąd Riot poinformował wszystkich o sposobie nabywania tych totemów oraz długości ich trwania, zdecydowana większość zaczęła snuć iż jest to kolejny "skok na kasę" firmy producenta League of Legends, a stało się tak za sprawą jednego wpisu zacytowanego na obrazku niżej (zaznaczony tekst).

Nie jestem znawcą językowym ale odkąd pisze się razem od razu tak się rzuciło w oczy tak samo jak popularne ,,z kąt"

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie jestem znawcą językowym ale odkąd pisze się razem od razu tak się rzuciło w oczy tak samo jak popularne ,,z kąt"

No już nie czepiaj się xD

Same ward skiny były dla mnie mało istotnym dodatkiem, nigdy nie kupiłem stałego, czasowego nie kupię za c**j, styknie mi ten za sezon xD

Opublikowano

Moje przeoczenie ;) Dzięki za zwrócenie uwagi.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Lepsze od tego co piszą w dziale redakcji, tutaj przynajmniej podajesz krótką treściwą informację na określony temat, tak sie składa że zastanawiałem się o co chodziło z tymi wardami bo słyszalem gdzieś coś ale nigdzie nic nie znalazłem i nie wiedziałem więcej na ich temat. Przydatne, samodzielne i ciekawe. Gratki. Możesz uczyć tych gości z tej całej "redakcji"

16k7y4p.png

Opublikowano

Nie rozumiem waszego oburzenia, serio. Nie wiem czy wiecie ale ta gra powstała dla pieniędzy, co więcej tu was pewnie zaskoczę ale każda gra tak na prawdę powstaje dla pieniędzy...

Jak możemy się doczytać na wikipedii, Riot Games jest to amerykańskie studio zajmujące się produkcją gier komputerowych.

Riot games nie jest żadną organizacją charytatywną, czy coś.

Opublikowano

Według mnie ci co są łasi na wardy xD

napewno kupią bo wychodzi na to ze za jednorazowa kwote beda mieli co jakis czas inna skorke warda. Osobiscie bym nie kupil i czekam od kilku lat az wreszcie bedzie cos wiecej za ip

Opublikowano

Nawet jeśli lecą na kasę to co z tego?
Każdy by chciał zarobić a Oni zarabiają i tak w uczciwy sposób bo nie robią P2W więc...
Lecą to lecą, nie kupujesz to Ciebie to nie interesuje i proste 

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Póki te rzeczy, które riot wprowadza (skiny) nie mają żadnego/większego wpływu na rozgrywkę, nie ma się ich co czepiać.

Niech se zarabiają, jak się nie podoba - nie kupujcie (widzę, że to dla nie których będzie trudne)

Nie rozumiem waszego oburzenia, serio. Nie wiem czy wiecie ale ta gra powstała dla pieniędzy, co więcej tu was pewnie zaskoczę ale każda gra tak na prawdę powstaje dla pieniędzy...

Jak możemy się doczytać na wikipedii, Riot Games jest to amerykańskie studio zajmujące się produkcją gier komputerowych.

Riot games nie jest żadną organizacją charytatywną, czy coś.

+1

Jak wiecie wydawca musi się z czegoś utrzymywać, a nikt nie każe wam tego kupować.

Opublikowano

Nie żeby coś ale grafikę zrobiłem na potrzeby PG, lecz nie mam Ci tego za złe. Co do samego artykułu to trochę wygląda jak zlepka z PG i H2W, a zwłaszcza te ostatni zdanie.

ankieta z pakietami Chroma pojawiła się pod koniec poprzedniego roku, początkowo większość podchodziła do tego ze sporym entuzjazmem, a po wydaniu pakietów pomysł niezbyt się podobał, czy kolejną nowością w League of Legends będą takie właśnie wardy? Zapewne wszystko zależy od tego jak przyjmie to społeczność.

Chyba gdzieś to już czytałem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...