Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sfgame555.swf!

ManuelLP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edytuj plik index.php i w linijce

­var movie = 'http://adres.do.pliku';
podaj lokalizację pliku swf. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Edytuj plik index.php i w linijce

­var movie = 'http://adres.do.pliku';
podaj lokalizację pliku swf. 

Nie pomagaj na siłę, jeżeli nie wiesz nie pisz. Gdyby to chodziło o to, to wtedy nie byłoby widać nic.

Co do tematu: spróbuj odpalić serwer z innym swf i sprawdź, czy masz dobre połączenie z bazą danych.

Subskrybuj! https://www.youtube.com/user/Eryk245PL

Zagraj też w grę Nerexiv (Niszczyciel Potworów).

Zapraszam serdecznie! :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngManuelLP

Jaki hosting?

Bo na darmowych może nie działać.

z tego co widze to jest na localhost..

jak używasz plików zamieszczonych przez Gila to przeczytaj informacje które pisałem w tamtym temacie (są kluczowe)

Hejo

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngManuelLP

Podaj mi dane do ftp i mysql na PW, bo trudno określić co robisz źle.

Wolisz bym Ci to naprawił w 30 sekund, czy wolisz jeszcze tydzień pisać w tym temacie i szukać błędu?

PS: Mnie dziwi ile teraz powstaje tematów typu "mam problem próbuje zrobić priwa, ale mam czarny ekran".

baner.png

Opublikowano
PS: Mnie dziwi ile teraz powstaje tematów typu "mam problem próbuje zrobić priwa, ale mam czarny ekran".

Odpowiedz prosta, powstają śmieciowe serwery składanki , których "Administratorzy" będą żerowali na nowe skrypty i podpisywali jako swoje, połowa ma pewnie pierwszy raz styczność z PHP :)

Opublikowano

@gks0770

Ziomek, pozwól że Cię poprawię:
" połowa ma pewnie pierwszy raz styczność z PHP"

Połowa nawet nie zna słowa PHP i myśli, że jak zmieni epx i gold, to już ma autorskie skrypty.

Może i ja nie znam się aż tak na PHP, ale na pewno robię więcej niż kilku tutaj, nie będę przytłaczał nicków, mam już za dużo na pasku ostrzeżeń.

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...