Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeadZ - problem z launcherem

Turpis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Tak na wstępie jestem Turpis i jestem tutaj nowy, a to mój pierwszy temat na tym forum.

Nie bardzo wiem gdzie dać ten teamt  bo nie znalazłem odpowiedzniego miejsca :/ ale do rzeczy

kiedyś grywałem w dead z ae postanowiłem zrobić sobie przerwę, wczoraj postanówiłem pobrać  launcher i znów zagrać i tu pojawia się problem.... gdy pobieram  najnowsza wersję  pobieranie zatrzymuje się w pewnym miejscu np. na 12% i po chwili widać że zamiast 12% jest 11% a potem znów 12%.... poczekałem jakieś 2h  (tyle miało się to wstępnie pobierać) ale nadal nic....

Mam więc pytanie czy komuś z was też tak się dzieję? Czy może to tylko u mnie, a jeśli tak to jak to naprawić?

Prosił bym o umieszczenie tematu w odpowiednim dziale jeśli tutaj nie może być....

~Turpis

Opublikowano

Witajcie!

Tak na wstępie jestem Turpis i jestem tutaj nowy, a to mój pierwszy temat na tym forum.

Nie bardzo wiem gdzie dać ten teamt  bo nie znalazłem odpowiedzniego miejsca :/ ale do rzeczy

kiedyś grywałem w dead z ae postanowiłem zrobić sobie przerwę, wczoraj postanówiłem pobrać  launcher i znów zagrać i tu pojawia się problem.... gdy pobieram  najnowsza wersję  pobieranie zatrzymuje się w pewnym miejscu np. na 12% i po chwili widać że zamiast 12% jest 11% a potem znów 12%.... poczekałem jakieś 2h  (tyle miało się to wstępnie pobierać) ale nadal nic....

Mam więc pytanie czy komuś z was też tak się dzieję? Czy może to tylko u mnie, a jeśli tak to jak to naprawić?

Prosił bym o umieszczenie tematu w odpowiednim dziale jeśli tutaj nie może być....

~Turpis

Zainstaluj wszystko od nowa 

­

Opublikowano

@EnsonPL w tym problem że Ja tego pobrać nie mogę :O

ale połowę problemu mam za sobą bo tylko Ja mam problem z pobieraniem..... kumpel pobrał i od niego zabrałem te pliki ale  mam pytanie

mam to spakowane  te pliki i kazdy waży 1 gb i kazdy plik ma  wygląd pustej kartki i nie mam pojęcia jak to zainstalować ... nawet nie wiem  czym to otworzyć

Opublikowano

@EnsonPL w tym problem że Ja tego pobrać nie mogę :O

ale połowę problemu mam za sobą bo tylko Ja mam problem z pobieraniem..... kumpel pobrał i od niego zabrałem te pliki ale  mam pytanie

mam to spakowane  te pliki i kazdy waży 1 gb i kazdy plik ma  wygląd pustej kartki i nie mam pojęcia jak to zainstalować ... nawet nie wiem  czym to otworzyć

to są tak zwane ,,wuzetki'' zmień ich nazwe na DZ_00, DZ_01 itd, numeruj je w takiej samej kolejności jak sa numerowane teraz. Potem pobierz launchera i wrzuć do tych plików i odpal. Potem pobiorą Ci się brakujące patche. i grasz :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to są tak zwane ,,wuzetki'' zmień ich nazwe na DZ_00, DZ_01 itd, numeruj je w takiej samej kolejności jak sa numerowane teraz. Potem pobierz launchera i wrzuć do tych plików i odpal. Potem pobiorą Ci się brakujące patche. i grasz :D

Ja zawsze mam z wz 1,2 gb do pobrania nie jest źle 

­

Opublikowano

Czyli rozumiem że  to co ja mam  te  5,83 gb  to tylko takie uzupełnienie launchera?  i musze pobrać jeszcze launcher?

Dobrze to rozumiem czy nie?

Rozrysuje mi to ktoś bo zgłupiałem już :D

Opublikowano

Czyli rozumiem że  to co ja mam  te  5,83 gb  to tylko takie uzupełnienie launchera?  i musze pobrać jeszcze launcher?

Dobrze to rozumiem czy nie?

Rozrysuje mi to ktoś bo zgłupiałem już :D

Tak, to są tylko ,,uzupełnienia'' których nazwe musisz zmienić. Wrzucasz to do pustego folderu, do tego launcher. I później się już normalnie logujesz i to co potrzebne samo Ci się pobierze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok wielkie dzięki nie wiedziałem  jak to ugryźć w ogóle

No i teraz jestem ciekaw czy mi pobierze ten  launcher  bo jak chciałem te  wuzetki pobrać  to mi świrowało pobieranie ... najwyżej znów  kolega pobierze xD

@keypack czyli z  "DeadZSIH.7z.001"  zmienić na  "DZ_01"?

Opublikowano

Ok wielkie dzięki nie wiedziałem  jak to ugryźć w ogóle

No i teraz jestem ciekaw czy mi pobierze ten  launcher  bo jak chciałem te  wuzetki pobrać  to mi świrowało pobieranie ... najwyżej znów  kolega pobierze xD

@keypack czyli z  "DeadZSIH.7z.001"  zmienić na  "DZ_01"?

Tak 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki ^^

Rozumiem że Launcher jest to ten link z 13 stycznia 2015? (na stronie deadz)

Raczej tak ,nie mam uprawnien ,jeżeli to nie ten to i tak sie zaktkualizuje 

­

Opublikowano

Ok dzięki

Proszę o nie zamykanie tematu .... pewnie  będę miał jakieś pytania   po pobraniu launchera

@Edit

Wszystko ładnie pięknie działa, ale  gdy wbijam na server  to  mi wywala gre  bo mam za mało pamięci niby .... mam  8gb ram ktoś wie jak  to zrobić żeby  gra działała? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...