Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Blokada rynku do końca roku :c

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Sprzedałem w tym roku na rynku już 200 przedmiotów, czyli maks w ciągu roku bez potwierdzenia danych. Właśnie o to chcę zapytać, czy po podaniu prawdziwych danych, adresu zamieszkania, itp. będą przysyłać mi jakieś listy? Czy może będą pobierać jakieś opłaty?

Pozdrawiam.

PS Nie jestem osobą pełnoletnią. :)

Opublikowano

Możesz być spokojny, nic ci nie przyślą i za nic nie będziesz musiał dodatkowo płacić.

Po prostu Valve jest zobowiązane do zebrania takich informacji.

To dotyczy mieszkańców USA, jeśli tam nie mieszkasz to klikasz, że jesteś spoza USA.

Nie radzę też podawać fałszywych danych, bo to sprzeczne z prawem i możesz mieć przez to problemy, może to skutkować blokadą konta.

Opublikowano

Pełnoletność nie ma tu nic do rzeczy, Valve to nie interesuje.

Tak naprawdę dla osób spoza USA cały ten proces nie ma żadnego znaczenia.

Amerykanie muszą podawać m.in. swój numer SSN, którego my nie mamy.

Opublikowano

@Flinn czyli na 100% nie będzie żadnych podatków, rozliczeń pitu (czy jak to się nazywa), itp.? :D

Ogólnie to mam jeszcze takie głupie pytanie - co wpisać w Stan/Region? xD

Opublikowano

Spokojnie, nikt ci po wypełnieniu tego nie będzie wysyłał żadnych druków ani niczego kazał płacić.

Nie pamiętam jak to dokładnie wyglądało, bo dawno temu to wypełniałem, ale chyba trzeba tam po prostu wpisać województwo jeśli nie ma tam takiej rubryki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...