Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada

TheKola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym dowiedzieć się jak zobaczyć ile czasu pozostało do odblokowania rynku (tip z byle jakim itemem nie działa) 

i czy po doładowaniu za 5 euro paysafe mogę rynek mieć odblokowany ?

Opublikowano

Aby odblokować rynek to musisz coś kupić np. jakaś gra, przynajmniej tak było kiedyś.

Następnie czekasz miesiąc ( tam powinno pisać w rynku) i zostaje on odblokowany

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Aby odblokować rynek to musisz coś kupić np. jakaś gra, przynajmniej tak było kiedyś.

Następnie czekasz miesiąc ( tam powinno pisać w rynku) i zostaje on odblokowany

czyli jak kupię jakieś gunwo na steamie to po 30 dniach odblokuje mi się ?

Opublikowano

Z tego co się orientuje to tak, albo doładować portfel na steam.

http://www.wykop.pl/wpis/10137998/zeby-odblokowac-rynek-steam-trzeba-kupic-jakas-gre/

Skąd kupujesz cs'a? Jak kupisz na steam to po miesiącu rynek się odblokowuje. 

Myślę, ze pomogłem :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Musisz kupić gry/grę o wartości 5 euro. Lub doładować portfel steam za 5 euro. Jeśli kupić cs go na steam to po 30 dni się odblokuje.

kupiłem go na g2a więc wystarczy doładowanie czy musze coś kupić i jescze czekać 30 dni ?

Opublikowano

Aby kupić jakąś najtańszą grę, to musisz doładować konto min. 5 Euro, więc za samo doładowanie powinno odblokować.

Opublikowano

Musisz kupić gry/grę o wartości 5 euro. Lub doładować portfel steam za 5 euro. Jeśli kupić cs go na steam to po 30 dni się odblokuje.

albo inaczej jeśli za tą kasę kupię klucz do skrzynki to też się bęzie liczyć jako zakup czegoś ?

Aby kupić jakąś najtańszą grę, to musisz doładować konto min. 5 Euro, więc za samo doładowanie powinno odblokować.

tak słyszałem od innych, kupię więć 5 euro i zobaczymy (bo na steamie wyczytałem że od razu po doładowaniu rynkek jest dostępny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...