Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bladziaserv

Elmah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym Wam przedstawić serwer Bladziaserv. Jest to mały serwer dedykowany, który stworzyłem aby grać na nim z moimi znajomymi. Ostatnio parę osób odeszło i prawie nikt nie gra, a szkoda żeby serwer stał pusty więc postanowiłem poszukać kogoś z kim mógłbym pograć. Serwer aktualnie posiada 10 slotów w razie większego zainteresowania mogę zwiększyć ich ilość. Jako, że na serwerze grali tylko moi znajomi nie ma tam jakichkolwiek zabezpieczeń przeciwko griefowaniu lub kradzieży, a całość rozgrywki polegała na wzajemnym zaufaniu na serwerze włączona jest whitelista. Swoje zgłoszenia na serwer proszę umieszczać pod tym tematem (najlepiej napiszcie parę słów o sobie). Przed dodaniem osoby na serwer najpierw chciałbym ją lepiej poznać i upewnić się czy będzie odpowiedzialnym i uczciwym graczem. Co do wieku nie ma żadnych ograniczeń, liczy się osobowość. Jeśli chodzi o sam serwer jest to najzwyklejszy minecraft bez jakichkolwiek modyfikacji. Jedyne ograniczenia to mapa w kształcie okręgu o średnicy 10000 kratek i wyłączone pvp. Szukam osób przede wszystkim chętnych do budowania ambitnych projektów na dużą skalę. Od czasu do czasu zabawa w survival.

IP SERVERA: bladziaserv.dsrv.pl

WERSJA: 1.8

PVP: Nie

POTWORY: Tak

WHITELISTA: Tak

PREMIUM: Tak

Opublikowano

Czuję, że nie będzie W OGÓLE graczy ze względu na premium + wh, brak raczej nowości, brak PvP? brak modów, co ty chcesz na tym serwerze robić?

Opublikowano

Ja bym chetnie pogral :) moj skype dashthenightpl mozemy tam pogadac.

Przepraszam za brak znakow ale dopiero co formatowalem komputer i nie mam jeszcze Polskiej klawiatury ;P

Opublikowano

Czuję, że nie będzie W OGÓLE graczy ze względu na premium + wh, brak raczej nowości, brak PvP? brak modów, co ty chcesz na tym serwerze robić?

Jest wiele osób posiadających premkę. Jego serwer, jego zasady. Mi osobiście odpowiada brak PvP gdyż nie czerpię z tego żadnej radości. Brak modów też nie ogranicza. Bez nich można się świetnie bawić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...