Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Połączenie Serwerów Ts3] Sztywny Roman

SztywnyRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie  ^^

Masz dobry pomysł na Ts'a ? Nie masz funduszy na opłaty serwera czy licencji to trafiłeś idealnie.

Posiadam'y obecnie serwer 256 slotowy na licencji AAL,

Średnio na ts'sie siedzi około 100 osób.

UWAGA: poszukuję osób z gotowym serwerem, domeną oraz ekipą administracji (5 os. max), która chciałaby się przyłączyć do naszego grona administracji. Co do warunków myślę, że na pewno się dogadamy.

Kontakt: NR gg 40262819 lub pw.

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy do wspolpracy. Dobra atmosfera,pomocna administracja i wiele wiecej !:) 

Opublikowano

Oczywiscie Polecam ! :)  Bardzo pomocna Administracja,ciekawa atmosfera,ciekawe eventy.

Zachęcam do współpracy ! ! ! I jak najbardziej jeszcze raz Polecam 

Opublikowano

I nikt nie widzi, że wszyscy to admini tego serwera i na dodatek te same avatary Kappa. No to może bezstronna opinia użytkownika(Moment grozy)

Więc ja również mogę serdecznie polecić administracja z którą można pogadać o przysłowiowej d***e maryny. Panowie 5 i oby tak dalej. Pozdrawiam elipeF :) 

Opublikowano

Ten avatar oznacza zorganizowaną Administracje :) Pozdrawiam !

Ten avatar oznacza Unlimited, czy mile spędzone tam chwile. :) Oczywiście jak dla mnie :))

Opublikowano

Ten avatar oznacza Unlimited, czy mile spędzone tam chwile. :) Oczywiście jak dla mnie :))

Wut?  Unlimited mile spędzone chwile? He? Rozumiem, że inglisz taki ciężki no ale.. Jak już to powinno być np. Nieograniczony wymiar zabawy albo Nieograniczona przyjemność z korzystania.(bo taka jest na tym ts :>)

Opublikowano

Dobra, ale Panowi - polecanie siebie przez samych siebie to trochę przesada. To samo odpowiadanie na każdą opinię. Trochę rozwagi. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Temat już nie aktualny. Dziękuje za wypowiedzi w naszą strone a i panie dRACUZOR szczerze ? Tych panów nie znam nawet co tu się wypowiadali tylko tych co mają avatary te same. Dziękuje i miłego Dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...