Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC za zamykanie tabel :D

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć, 1 maja dostałem VAC'a za to że w ostatnich meczach zamykałem tabele?
A tak serio, cheatowałem na tym koncie w kwietniu + grałem safe więc ryzyko że dostanę bana po 2 miesiącach wynosi 0.0001%.

Aczkolwiek się to stało, lecz wydaje mi się że to była fala banów i jak patrzę po postach/profilach inni znajomi też dostali VAC'i "za nic". Więc kieruję pytanie czy jest sens pisania petycji do Valve/SteamSupport o zniesienie bana?

@@edit

Dodam że nie odpalałem się od tamtego czasu. Cheaty z kwietnia posiadałem na komputerze, ale ich nie używałem.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

mogłeś czitować nawet w grudniu, a VAC byłby w stanie to wykryć, tak więc nie pisz.

Opublikowano

Przy każdym odpaleniu jest ryzyko bana. Więc nie ma wytłumaczenia nawet jeśli to było dawno. Vac tak działa, ban dostajesz po jakimś czasie, dzięki temu nie wiesz za jaki cheat dostałeś bana.

Vac sprawdza pliki, więc "krycie" to raczej słaba opcja.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Szansa że dostaniesz bana nie po 24h, tylko po kilku tygodniach jest dużo większa, bo tak działa anti-cheat Valve - dzięki temu jak używałeś kilku cheatów nie wiesz za który wyłapałeś bana i raczej już ich nie będziesz używał. 

Krycie się pomaga tylko przy overwatchu, VAC sprawdza pliki i jeżeli go wyrwałeś to nie ma jakiegokolwiek szansy że dostaniesz unbana. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...