Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostać tak VAC'a ?

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zadaje już ostatnie pytanie z tematem Vac,chodzi o to,że na swoim 1 koncie cheatowałem dostałem Vac'a i byłem świadomy,że dostane vac'a to zalożyłem 2 konto no i tam sobie zrobiłem to dzielenie się grami przez tryb rodzinny i i odpaliłem CS'a myślalem,że będzie to działało jak nowy CS itd ale tam nie było połączone Eq GOTV żaden serwer itp.No i jutro chce kupić na to konto nowego CS'a ale czy nie dostane VAC'a bo strumieniowałem tam gre z konta które ma bana ?

Czyli czy jeżeli strumieniowałem CS'a który ma VAC'a na 1 koncie dostane bana na 2 ?.

Opublikowano

Nie dostaniesz vaca za strumieniowanie.

Albo nie zrozumialeś albo źle napisałeś albo ja nie zrozumiałem.Nie chodzi o to czy za strumieniowanie dostane VAC'a tylko czy dostane go strumieniowanie z gry która kilka dni pózniej została zbanowana.

Opublikowano

­Nie dostaniesz bana, podczas strumieniowania gier pisze że właściciel ponosi konsekwencje za wszelkie utrudnienia, oszustwa wywołane przez osobę trzecią.

eriosgkmk.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...