Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet LTE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zamierzam zakupić sobie LTE. Podajcie mi jak najlepsze oferty z tym internetem.
Aktualnie posiadam radiówke 1mb/s i płacę za nią ok. 200zł na miesiąc przy czym w grach mam po 999 pingu (Każdej grze.) Mam nadzieje, że LTE będzie lepszym rozwiązaniem. Najbardziej internet musi być pod pingi w grach.
Macie jakieś oferty? Kwota max. to 100zł

Opublikowano

słuchaj w plusie jest oferta taka jak PowerLTE ( nie wiem czy jeszcze jest) i ci powiem że ja mam pingi ok 50-70 ( nie jest źle). Pobieranie mam czasami nawet 40Mb/s upload ok. 300kb/s - 1Mb/s. To też zależy gdzie mieszkasz (w mieście lepiej a na wsi gorzej) cena to też zależy od pakietu. Ty grasz w gry, zapewne pobierasz filmy wiec pakiet 25Gb danych ci chyba starczy. On jest za ok 60zł . Jeśli weźmiesz fakturę ne neta płacisz 10 zł mniej lub coś koło tego. Jeśli masz telefon w plusie to jako 2 produkt w ofercie " 2 rzecz za połówkę , 3 za złotówkę" to byś płacił neta o połowę ok 35zł. Ja nie mam co narzekać.

Niby wszystko pięknie ładnie ale!

jak ci się skończy limit to schodzisz na "10Mb/s". Czemu w cudzysłowu? Dlatego że mi jak się limit skończy to mi zjeżdża nawet do 1 Mb/s ,a w skrajnych wypadkach mogą ci obniżyć max 32kb/s. Dlaczego? bo ty jak ci się limit skończy to jesteś ustawiany jako niższy priorytet wiec ich bardziej obchodzi klient co ma limit aby mu dostarczyć tą prędkość.

Tak

• bo tanio
  • zadowalająca prędkość (zmaleje gdy ma słabszy zasięg)

Niezbyt

• po skończeniu masz mniejszy priorytet

Więcej informacji dotyczącej usługi PowerLTE znajdziesz tutaj

http://www.plus.pl/internet-lte

Myślę że moja odpowiedź na coś się zda

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...