Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

asd

niepowtarzalnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam. crack licka w dodatku administracja bez kreatywności. zajebali mi z tsa Regulamin Serwera,Tabela Kar itp dosłownie skopiowane wprost z mojego tsa nawet nie pofatygowali się aby cokolwiek zmienić w skopiowanym tekście wraz z obrazkami. żenada. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Crack licka,nie mila administracj i gora tsa skopiowana z innego tsa. 

Nie polecam :)

Opublikowano

Bo bys nie kupil licki do tsa gdzie nawet nie umiesz napisac sam regulaminu ani stworzyc odpowiednio uprawnien. Teraz jest pelno takich debili jak ty gdzie stawiaja tsy na crack licencji i nie potrafia o nie zadbac. Pseudo programisci i hackerzy z MPC forum ktorzy nadaja sie do tego by jedynie krasc i dosowac z streserow za 5 dolarow lub wlozyc w nie nieco wieksza kase i uwazac sie za wielkiego Pana tsowego...  

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Skąd ten pomysł że licencja jest crackowana?

1. Tsa skopiowales z innego tsa.
  2. 8/1024 osob na tsie to na ch*j ci licke 1024 ?
Opublikowano

Weszłeś na serwer z miejsca "z mordą" to tak samo Ci odpowiedziałem ;)

Czlowieku osoba chcaca utrzymac swoj serwer ktora kupila licke 1024 sloty nie zrobila by tsa na odpierdol i nie kradla by z innego tsa wygladu kanalow oraz ich zawartosc. Cala gorna czesc Tsa zajebales odemnie wiec czego ty sie spodziewales? ze przyjde pogratuluje Ci i powiem o jestes z*******y bo ukradles czesc wygladu kanalow wraz z zawartoscia z mojego tsa? 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na początek oczekuję trochę kultury ;) Kanały robiła moja administracja i nie mam obowiązku znać opisów kanałów wszystkich serwerów TS3 na świecie.Skoro Ci coś "ukradłem" to idź to zgłoś na policje ;)

tsmet.png

Opublikowano

Kultury do zlodzieji? bron boze. no to gratuluje administracji bez kreatywnosci. Rowniez mogles ich zapytac czy nie kopiowali z innego Ts'a. Ale po co polska mentalnosc pozwala na takie zachowanie. Crack licka + kopiowanie wygladu wraz z zawartoscia z innego Tsa i ty myslisz ze tak daleko zajedziecie? Lepiej komus ukrasc i wgrac crack licke i sie reklamowac oraz wpisac w TOPIC tematu OD LAT NA RYNKU? jakos tego nie widze. Na policje?. Heh wystarczy ze zglosze do teamspeak.com ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Weszłeś na serwer z miejsca "z mordą" to tak samo Ci odpowiedziałem ;)

Ja wbilem na centrum pomocy. Polklem cie z 3 razy zebys wbil do mnie. Przeniosles mnie do ciebie i powiedziales czego. Zapytalem sie czego skopiowales gorna czesc z innego tsa a ty powiedziales cos ze nie drzyj mordy czy cos takiego kiedy mowilem normalnie. Pozniej jeszcze raz zapytalem czy skopiowales gorna czesc z innego tsa a ty mi dales bana. No ty kur*a oczekujesz kultury typie ? Wez sie je*nij typie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...