Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carriopeia - duża wykrywalność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tu ktoś kto zagrał na tym skrypcie rankedy dłuższy czas? To jest bardzo sztuczne. Robi za dużo ruchów na sekundę i nawet człowiek który nie wie co to bol zobaczy że coś jest nie tak. 

Opublikowano

­Ja mam kumpli co mają po + 500 Gier postaciami typu Syndra, Cassio czy też Kata i nikt do nich się o nic nie czepia. Omg jak masz jakiegoś maina to nim cały czas grasz przykładem takiego gracze jest np Froggen i jego Anivia chłop robi mega rozpi***ol :D a z tym, że dana postać wykonuje za dużo ruchów to bujda przecież możesz specjalnie klikać cały czas sobie w jedno miejsce i na to samo wyjdzie xD F**k Logic ^^

Opublikowano

Ustawiłem delay na skille oraz poruszanie i jest ok. Do zamknięcia.

Powiem jeszcze tak, że jeśli obawiasz się o to, że dostaniesz bana to najlepiej nie korzystaj z programów trzecich. Trzeba się liczyć z tym, że kiedyś można za to wyłapać BANA w końcu te programy do legalnych nie należą xD

­

Opublikowano

Jakbym chciał wyłapać bana to bym grał na exploitach ,których jest więcej niż myślisz. Na bolu się tylko bawię ,a po co mam dostać bana?

Opublikowano

Szczerze? Mała szansa że dostaniesz bana za "Nienaturalne ruchy".

Prędzej bana dostaniesz bo burito coś wprowadzi co wykryje injectowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...