Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs go dzwiny problem

mwejda13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka pisze bo mam problem z cs go..a wiec tak mimo niskiego pingu 50 , 150 fpsach mam dziwnie zamuloną grę.próbowałem reinstalacji windowsa,wszystkeigo system mam nowy 8.1 orginalny na 7 mam ten sam problem.A więc głównie chodzi o ak47 nie da sie z niego strzelac strzały wylatują bardzo wolno a nawet jak wylecą to mam wrazenie ze mimo tego ze powinny an 100% trafic w rywala nie trafiają.mam ponad 2500 h w cs go więc wiem co mówię.Jezeli zacznie się akcja duzo smoków ludzie strzelają to pomimo tego ze mam 150 stałe fpsów gra mu zamula czyli np celownik rusza sie 2 razy wolniej moja postac itd.a gdy zmienie wszytsko na najwyzsze detale mimo tego ze mam stałe 100 fpsów to celownik pomimo tego samego sensa i rozdziałki rusza się tak jakby z opoznieniem i jak by z 2 kg na nim  było taki wolny jak by z obiązeniem się poruszał.próbowałem wszystkiego nie sadze zeby cos mogło pomoc ale prosze spróbujcie.Oczywiscie amm wszystko wyłączone.Aha i chodzi głownie o MMy bo na serwerach 128 tickarte jak faceit lub DM pomimo 20 osob chodzi wszystko prawie normalnie a na MM nie da sie garc przez to.

Komendy startowe:

-freq 75 -noforcemaccel -noforcemparms -nod3d9ex -threads 8 -novid -tickrate 128 -dxlevel 80 +mat_vignette_enable 0 +r_rootlod 0 +mat_picmip 4 +r_waterforceexpensive 0 

grafika

speedtest

ping test

ps;Na cs 1.6 gdy stzrelam z m4a1 lub kałacha mam tak ze wystrzeli kilka strzałow potem przerwa i znowu kilka moze problem z netem?ale choke mam 0 i loss 0...Myszka jest dobra razer imperator.

system specyfikacja http://scr.hu/1p2i/m4edj

Opublikowano

MM?

Jesli dobrze zrozumialem, tylko na matchmake'ach tak się dzieje?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Wiem o co Ci chodzi, w 1.6 był to problem wlasnie z choke i loss. Sprobuj uruchamiac w roznych typach zgodnosci, podkrecic karte graficzna, ew. napisz do supportu.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...