Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Mała liczba FPS i zacinanie się gry

guma123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż mój komputer spełnia minimalne wymagania fify 14 a  nawet rekomendowane lecz nawet na najniższych ustawieniach mam maksymalnie 21 fps niewiem dlaczego , proszę o pomoc .

Specyfikacja mojego komputera: 
procesor: intel pentium  e2200
karta graficzna: radeon hd 6450 (1gb)
ram:4 gb ddr2 

http://www.gry-onlin...80020-wymagania fify 14 

Opublikowano

Masz komputer taki jak mój laptop, i na moim laptopie ta gra bez problemów chodzi. Spróbuj użyć opcji ''napraw grę'' na originie, reinstal gry, graj w oknie.

Tutaj może coś znajdziesz :

http://forum.dobreprogramy.pl/spadek-fps-w-fifa-13-t420407/

co prawda do fify 13, ale może pomoże :D

A ile ty masz fps ? , dałem napraw grę nic nie dało , reinstalowałem nic ;( , w oknie to samo fpsy idą mi do maks 25 , dalej niewiem o co chodzi ;(

Opublikowano

Być może masz zbyt dużo uruchomionych procesów podczas grania. Podczas gry naciśnij ALT+TAB i Uruchom Menedżera Zadań i w zakładce Procesy pousuwaj zbędne programy. :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Być może masz zbyt dużo uruchomionych procesów podczas grania. Podczas gry naciśnij ALT+TAB i Uruchom Menedżera Zadań i w zakładce Procesy pousuwaj zbędne programy. :)

miałem jakieś 2 niepotrzebne prrogramy włączone ale to nadal nic nie daje : :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...