Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch? :/

GalaxyPL1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam taki problem, iż mam Gold Nova 1 i 800+h nadal nie mam overwatcha. SS'y same mówią za siebie.

Ranga i wygrane mecze turniejowe:

e12e98d55f190934med.png

A tu ile godzin mam:

77d1cc9ee324dd85med.png

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

A co Wy wszyscy cacy obeznani, jak rozpoznać haxa, że same gowniane goldy się tego domagają?

A ty co? Zamknij morde, Volvo tak ustanowiło tak ma być. Znawca wielki się znalazł, + offtopic. Więc domagam się Warna dla tego cebulaka :-)

Opublikowano

Nie ma oficjalnych wymagań co do Overwatcha więc widocznie nie jest CI jeszcze dane. Poza tym połowa ludzi, jak nie więcej z Gold Nova 1 nazwała by co drugą osobę haxem więc nie widzę sensu na takich niskich rangach dostawać prawo do sądzenia innych. = D

he?

Opublikowano

150mm, 400h i minimum Gold 1

Ale dodatkowo wlicza się: Data Rejestracji, Steam Level, Kary czasowe za griefing :)

Opublikowano

150mm, 400h i minimum Gold 1

Ale dodatkowo wlicza się: Data Rejestracji, Steam Level, Kary czasowe za griefing :)

Jak gowno wiesz to sie nie wypodiadaj :).Data rejestracji steam level kary nie zaliczaja sie wystarczy miec 150 meczy 400h gold 1.Zreszta  ten overwatcha powinien byc po 2kh na steam 300-500 meczy orzelek albo 2 kalachy :) juz silvera wyjda  beda sprawdzac dema :D juz 1 kill przez smoka czy skan wh :> i potem wielki placz ze ktos ma overwatcha a gral clear :D

Opublikowano

Kiedy spełniłem wymagania to overwatcha dostałem dopiero potem. Wydaje mi się, że system OW może być rozdawany falami, jak bany VAC,

jednak mogę się mylić. Są to moje domysły i moich znajomych. Po prostu poczekaj, nie przyśpieszysz tego, dostaniesz.

343731479829004887779.png

Opublikowano

­Dziennie jest sporo zgłoszeń na specyfikacje overwatchera, więc musisz poczekać "aż gaben" Cię znajdzie w swoim folderku.

eriosgkmk.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...