Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na plikach diamonda.

xModek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie. Istnieje może serwer na plikach diamonda? Oczywiście pliki mogą być nieco zmodyfikowane, ulepszone (to na pewno xD). Albo orientuje się ktoś czy taki serwer ma w najbliższym czasie powstać? Tęskno mi za takimi serwerami. Wiem wiem, jest diamondmt3 ale podziękuje.

Opublikowano

Są pliki sapphiry na mpcforum moge komuś oddać na prace jeśli ktoś chce reaktywować diamentowy serwer diamondmt2. Ewentualnie mogę mu pomóc zrobić taki serwer bo grałem na nim 2 lata :)

Opublikowano

Są pliki sapphiry na mpcforum moge komuś oddać na prace jeśli ktoś chce reaktywować diamentowy serwer diamondmt2. Ewentualnie mogę mu pomóc zrobić taki serwer bo grałem na nim 2 lata :)

Pliki ma każdy, dodam jeszcze, że pliki sapphiry są lepsze niż pliki diamonda. Po co reaktywujecie serwery które nie mają sensu? Boshe :D

Opublikowano

Pliki ma każdy, dodam jeszcze, że pliki sapphiry są lepsze niż pliki diamonda. Po co reaktywujecie serwery które nie mają sensu? Boshe :D

Jeżeli będzie miał serwer reklame to wypali. Nawet nie wiesz ile czeka na taki serwer osób ( nie pisz mi o dmd3 bo to inna bajka)

Opublikowano

Persega dobrze mówi. Kurna gdyby tylko znaleźliby się ludzie, którzy znają się na rzeczy i podeszliby do tego na poważnie... to byłby hit. Tęsknie za starym diamondem. :)

Opublikowano

Persega dobrze mówi. Kurna gdyby tylko znaleźliby się ludzie, którzy znają się na rzeczy i podeszliby do tego na poważnie... to byłby hit. Tęsknie za starym diamondem. :)

Jak bym miał z kim zrobić to mógłbym zrobić :P

Opublikowano

Jak bym miał z kim zrobić to mógłbym zrobić :P

A jak ja bym coś umiał to mógłbym to z Tobą zrobić xD:D Poszukaj ludzi do tego i jazda, pls. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...