Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Draven, opłaca się kupić?

Agent771

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z pewnością jest jednym z lepszych adc (patrząc na niektóre postacie), ale jak każdym champem - trzeba go zrozumiec i dobrze się nauczyć nim grać. Ja mam niestety ten problem, że jestem jeszcze drewnianym adc :(

­VeIMQWU.png

Opublikowano

nie umiesz  i przez dlugo nie bedziesz umiał nim grać, graj sivir, lucian tez nawet ok, corki tez spoko jest no i jinx oczywiście

jebać psy

Opublikowano

nie umiesz  i przez dlugo nie bedziesz umiał nim grać, graj sivir, lucian tez nawet ok, corki tez spoko jest no i jinx oczywiście

Ja bym Jinx nie grał w obecnej chwili.

Draven polecam lecz trzeba nim pograć kilka normali żeby ogarnąć topory.

xD

Opublikowano

Draven ma specyficzną mechanikę gry i jest wymagającą postacią, jesli chcesz sie na niego zdecydować to nie licz, że po 100, 200 czy 400 grach będziesz grał nim na bardzo dobrym poziomie.

sygna.png

Opublikowano

Z ciekawości zobaczyłem sobie na stronkę jaka będzie  w tym tygodniu rotacja darmowa i akurat się w trafił draven więc pogram sobie nim trochę i zobaczę czy mi ,,pasuję xD''.

Opublikowano

Draven to bardzo dobra postać z chorym DPS'em. Natomiast każda postać na swoją mechanikę, movement. Polecam poćwiczyć granie na 2 topory etc.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Draven to bardzo mocny pick...

+ Możliwość spowolnienia przeciwnika,

+ Zwiekszenie prędkości do ucieczki/dogonienia przeciwnika,

+ 2x DMG z toporów,

+ Ult na całą mape,

+ Mocna pasywka dająca dodatkową kase za killowanie,

+ Yasuo nie kontruje jego ulta ścianą.

- Papierowy,

- Mocno kontrowalny przez inne ADC.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

i zależny od supporta, pozycjonowanie podczas łapania toporów jest trudne z tf'ach ale cały trud zostaje wynagrodzony z dwoma toporami zjesz jinx na 3 aa lub 2 :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Draven to mocny pick, ale musisz ogarnąć technikę łapania toporków, bo inaczej to nim nic nie zrobisz ;d Jest to jeden z cięższych adc to ogarnięcia, dlatego polecałbym Ci na początek coś innego Jix lub sivirke ;d 

xD 

Opublikowano

draven jest dobry, ale wazne jest łapanie toporów. Bez tego ani rusz.  zINNYCH ADC POLECAM cI CAIT CZY jINX, OBIE POSTACIE SĄ DOBRE ;)

QjprBF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...