Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wprowadzenie podziału motoryzacja - PROPOZYCJA

Krzysztofa

Dział motoryzacja w pogaduszkach  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za tym żeby dodać nowy dział motoryzacja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOTORYZACJA.jpg

Witam, proponuje dodać dział motoryzacja w dziale pogaduszki, na pewno jest wielu miłośników 4 jak i 2 kółek ( W tym oczywiście ja) i chciało by sobie porozmawiać na te tematy ;)
Co tu więcej dodać, dodałem ankiete i głosujcie jak dużo osób będzie chętnych to może nasza administracja zdecyduje się na dodanie tego zacnego działu heh.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Propozycje to raczej składaj w odpowiednim od tego dziale. Wtedy Administracja calego forum to zobaczy bez problemu i mysle ze wiekszosc wyrazi zgode na to :)

Ja może nie jestem fanką motoryzacji, ale pomysł jest ciekawy. :) jestem za.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jestem na nie. Uwazam, ze nie pasuje ten dzial do tego forum i skoro chcesz porozmawiac na takie tematy to jest pelno innych for.

Opublikowano

Była taka sugestia i wydaje mi się, że nie przeszła.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale dlaczego nie? Jest dział komputerów to dlaczego nie motoryzacja? W motoryzacji jest dużo rzeczy którymi na pewno dużo osób się interesuje z tego forum a dział pogaduszki byłby dobrym miejscem do takiego poddziału czy coś, moim zdaniem taki dział ma sens.

Propozycje to raczej składaj w odpowiednim od tego dziale. Wtedy Administracja calego forum to zobaczy bez problemu i mysle ze wiekszosc wyrazi zgode na to :)
Ja może nie jestem fanką motoryzacji, ale pomysł jest ciekawy. :) jestem za.

O jakim dziale mowa? :P

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Serio, jest dużo tych tematów "Auto do szpanu" "Auto do 15 tyś" całe pogaduszki zawalone.

Jest moda to dlaczego nie motoryzacja?

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Dokładnie w ankiecie większość jest na tak więc moim zdaniem powinna propozycja zostać rozpatrzona pozytywnie ;)

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Sugestii takich było już setki, ale jak dotąd żadna nie przeszła. Może faktycznie warto spróbować i dodać takie subforum.

674071459604241683421.gif

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Również jestem na tak. Po dziale głównym pogaduszek przewija się dużo wątków dotyczących motoryzacji.

na Tak, bo sam bym sobie pogadał o takich rzeczach :)

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Zawsze coś, ale czy były by rangi np. zaufana osoba w tym dziale? Dobrze wracam do tematu - Tak!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...