Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy w addonach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Otóż postanowiłem nieco zmienić moje UI, ale przystanąłem na 2 addonach. Mianowicie na Power Auras ponieważ nie mam pojęcia w jaki sposób mam ustawić buff taki jak Hysteria i Heroism. Próbowałem na różne sposoby, ale żaden nie działał. Może mi ktoś powiedzieć jak to zrobić ? Abym widział, że jest na mnie hysterie/heoroism ? I jeszcze co do tmatu Aurasa to jak zrobić, aby pokazywał mi czas potiona na speed ? Próbowałem to zrobić, też różnymi sposobami, ale jedyne co mi sie wyświetla to proc DBW .. ; / Drugi problem mam z addonem SUF, postanowiłem zrobić sobie w nim rajd, ale nie wiem czy mogę zmieniać wielkość poszczególnych okienek jak np pvp flag, leader, masster looter, class icon czy inne jaki tam są dostępne. 

Gram na wersji 3.3.5a i czy mógłby mi ktoś powiedzieć bo męczę sie z tym już kilka dni i ciągle nie wiem jak ; /

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...